Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Dă ajutor cu marea iubirea, sentimente reale se văd în pericol

Aceasta este o peveste adevărată și empoționant.

În diminieața 29 iulie, un taxi a oprit la poarta Fabricii de Țigarete de la Zhaotong ale grupului Hongta. Două oameni care țin stegulețe de onare în mâinileau coborat din taxi. Unul dintre ei a înaintat repede să-i dea președintelui de sindicatrul fabricii Xie Chengming un stegulț pe care a scris „Întreprinderea răspunzătoare, funcționari distinși”. Și altul le-a dat funcionarilor din fabrica Shen Zhong și Han Min un steguleț pe care a scris „Dă ajutor cu marea iubirea, sentimente reale se văd în pericol”. S-a plecat adânc în fața lor și a ținut mâinile lor Shen Zhong și Han Min ca rudele care s-au reîntâlnit după o liungă perioadă de despărțire. A spus emoționat cu lăcrimi în ochii că. „V-am întâlnit pe dumneavoastră în final! Muțumesc! Vă mulțumesc!”

Cum și ce anume s-a întâmplat? Care este poveste în spatele stegulței de onoare?

Să reducem la 15 iulie. La ora 5 după-amiază, domnul Yin merge cu mașina pe autostrada Zhaodai, în mașina sunt și alți 4 cologi. Destinația lor este Xuanwei. Când au mers 2 km în tunel Dakouzi de sub fluviului, ca să evite un camion mare, mașina a basculat pe drum. În momentrul acela, 5 oameni din mașina s-au rănit în diferite grade. Domnul s-a rănit la cap, sângere a curs pe fața li a înroșit haine. Unul coleg s-a rănit grav, fiind aproape în comă. Ei s-au târât din mașina sprijinind reciproc. După au pus colegul care s-a rănit grac pe drum, au făcut semn cu mâna răbdând durerea.

A fost în dezordine şi îngrozitor. Ei au stat pe pământ sau s-au întins în spatele. Fiecare a vârsat sânge. Au oftat, au strigat după ajutor. Timpul trece, iar în zece minute au trecut multe maşine, dar nicio maşină s-a oprit, trecând cu vedere de înfăţişare jalnică a lor şi fiind surd la implorare cu stăruinţă a lor. Unii s-evitat în mai mare viteză când l-au văzut, şi unii au redus viteză dar nu s-au oprit. Inimile lor sunt pline cu desperare. Tandreţea s-a răcit şi s-a coagulat la fel cu sângele care au ieşit din corpul lor. Nu, atunci nu există tandreţe, bunătate, iubire... Doar există frig, mai rece decât iarnă!

Sângele continuă vârsare, durerile nu s-a oprit. Timpul înseamnă viaţă. Acum aceasta e foarte potrivită. Iar atunci ceea ce trece nu e timp, ci viaţa. E plin de desperare. Chiar atunci când ei sunt extrem de desperaţi, o maşină gri s-a oprit în faţa lor. Nu e maşina care a trecut? Au coborât un bărbat şi o femeie. După ce ei au examinat starea rănitului, bărbatul a telefonat la asistenţa medicală de urgenţă a Nr.1 Spitalul poporului din Shaotong şi i-a explicat în general situaţia de acolo şi i-a cerut ambulanţă. Femeia aceea ştie puţină cunoştiinţă despre prim-ajutor şi a făcut consistent convorbiri cu colegul său, spunându-i să nu doarmă. După ce ei au rezolvat rănire, le-au dus pe domnul Yin şi un coleg al lui la maşina lor şi au condus cu viteză mare spre oraşul Shaotong care e cu 50 km departe de locul de accident de circulaţie. Pe drum, bărbatul a fost atent la conducere, iar femeia a telefonat neoprit la asistenţa medicală urgentă a nr.1 Spital poporului din oraşul Shaotong să-i raporteze situaţia răniţilor cât şi să îndemne pe ei să pregătească salvarea răniţilor şi să deschidă canal verde de salvare.

După dificultate, maşina s-a oprit în afara de secţia de asistenţă medicală urgentă a nr.1 Spital al poporului din Shaotong. Aceşti doi oameni au le-condus pe ei în sala de asistenţă urgentă, apoi au mers pentru procedurile de înregistrare, spitalizare şi altele şi au acompaniat cu domnul Yin să facă toate examinările corpului. Medicii au spus că omul rănit cel mai serios ar fi de nesalvar dacă a fost dus la spital mai târziu pentru că când el a ajuns la spital, a fost midriază şi nu se poate examina tensiune fiindcă a pierdut mult sânge. Domnul Yin a fost lovit la cap, iar nu a fost problemă mare după o examinre de CT. El s-a interesat multe ori de numele acetor doi oameni, dar ei totdeauna nu îi le-au spus. Până au plecat din spital la ora zece, domnul Yin nu a ştiut numele lor.

Mai departe, domnul Yin s-a interesat de situaţiile acestor oameni, dar nici spitalu nu ştie. Crede spitalul că ei sunt prieteni sau membri familiei ai lor. Apoi, domnul Yin şi-a amintit că a telefonat prietenului cu telefonul acelui bărbat. A ştiut număr de telefon al acelui bărbat prin telefonul prietenului şi le-a găsit în cele din urmă.

Prin urmare, a apărut scena care au dat steguleţ de onoare la poarta fabricii tutunului din Shaotong. Acest bărbat şi această femei sunt Shenzhong şi Hanmin. Ei sunt lucrători la fabrica şi sunt un cuplu. Aceea dimineaţă s-au dus la Kunming pentru afaceri şi au văzut dezastru de accident de circulaţie. Când sunt întrebaţi de ce s-au întors după ce au plecat. Shenzhong a spus că nu putem fi liniştiţi după ce am plecat. S-a părut că am făcut ceva mustrare de conştiinţă. Ar trebui se întoarce să-le salvăm. Dacă cineva moare pentru că nu-l salvăm, inima noastră nu va fi liniştită toată viaţa.

Valoarea argintului constă în raritate. Povestea lui Shen Zhong şi Hanmin este impresionantă pentru că responsabilitatea lor ne-a prezentat sentimente reale dintre oameni. Ei sunt demn de a fi lucrători ai fabricii tutunului a Grupului Hongta din Shaotong. Grupul Hongta ia „crearea armoniei” drept sarcina său socială fiindcă armonia societăţii este pământul dezvoltării sănătoase ale Grupului Hongta. Nu numai realizează acelaşi ţel în întreprindere, se ajută şi se iubesc, convieţuiesc armonios, cât şi asumă mai multe responsabilităţi sociale. Fiind un membru al Grupului Hongta, fabrica tutunului din Shaotong este de aceleaşi origine cu Grupul Hongta la cultură responsabilă. Prin Shenzhong şi Hanmin am văzut acest spirit de a iubi societate şi responsabil societăţii. Responsabilitatea este un cuvânt în sens larg. Omul responsabil nu va uita responsabilitatea lor indiferent în muncă sau în zilele obişnuite.

Back