Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Competiția tur de ciclism “Cupa Hongta” 2008 desfășurată la Hainan s-a finalizat cu succes (poze)

La 19 noiembrie “Competiția la ciclism Cupa Hongta tur de Hainan, 2008” s-a încheiat în Piaţa Haiyue din Sanya. Conducătorul Спиро Chhabra şi încă 112 membri ai echipei naţionale a Rusiei au obţinut primul loc la scor total personal şi la punctaj total de sprint.

Competiţia a avut loc la 19 noiembrie şi s-a desfăşurat pe trasee (drumuri) plate (drepte) pe o distanţă de 102.4 km. Сpiro Chhabra a obţinut încă o dată titlul de campion după un sprint excelent. Terry Linsky, membrul echipei naţionale a Kazahstanului, a obţinut titlul de „rege al urcuşului în munţi”, iar un coleg prieten de al său a îmbrăcat cămaşa albastră care simbolizează Asia până la terminarea competiţiei. Echipa naţională a Poloniei a ocupat locul întâi după scorul total al echipei, iar echipa naţională a Kazahstanului a fost cea mai bună dintre echipele asiatice. Echipa naţională chineză a ocupat locul al 11-lea după scorul total echipei.

Ceremonia de încheiere, prezidată de Comitetul organizatoric al competiţiei tur pe insulă, a avut loc în seară de 19 noiembrie, unde conducătorii auto şi echipele au fost premiaţi. Competiţia de această dată s-a încheiat cu succes.


sportivii în cursă

Competiția la ciclism, Cupa Hongta tur de Hainan, 2008, este a treia competiţie organizată în provincia Hainan după cea din 2006. Organizatorul principal este Alianţa internaţională de ciclism, Administraţia generală de stat pentru sport, Televiziunea Centrală Chineză (CCTV) împreună cu guvernul Hainan şi Asociaţia chineză de ciclism, Biroul de publicitate culturală din provincia Hainan, Radioteleviziunea şi guvernul din Sanya, iar Grupul Hongta este unicul sponsor principal titular.


sportivi premiaţi pe podium

Mai bine de 130 sportivi din 20 echipe din 18 ţări au participat la competiţie. Cursa totală este de aproximativ 1256 km. Competiţia include 8 etape şi o ceremonie de deschidere, în total a durat 9 zile. Punctele de pornire şi finiş, ambele sunt la Sanya. Linia de cursă trece prin 18 oraşe şi judeţe administrative din Hainan în directia opusă sensului acelor de la ceas, cuprizînd, de fapt, întreaga provincie. Cursa conţine toate tipurile de trasă rutieră,cum ar fi drumuri netede, deluroase, de munţi, și alte trasee (drumuri) publice calculate în dependență de timp. Suma totală a premiilor a crescut din anul trecut pănă acum de la 150 mii de dolari la 200 mii de dolari.

Pentru a asigura o calitate mai înaltă a arbitrajului, a fost aleasă o echipă de arbitri fără precedent, cea mai capabilă echipă dintre toate echipele participante la una din competiţiile la ciclism organizate de China vreodată. Din ehipa de arbitri fac parte arbitri profesionali şi calificaţi din Alianţa internaţională de ciclism a Europei. Mai mult de o sută de reporteri de la Editura Cotidianul Poporului, Agenţia de presă Xinhua, Televiziunea Centrală Chineză (CCTV), Televiziunea de sport europeană, Televiziunea Fenghuang, Ziarul „Ta Kung ” din Hong Kong şi Ziarul „Wen Hui” din Hong Kong au luat interviuri în timpul competiţiei, la faţa locului.

                                                (Website-ul Hongta/editor, Tian Ping/poze)

Competiţia de ciclism din Hainan

Back