Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Măsurarea înălţimii muntelui Qomolangma

Măsurarea coloanei vertebrale (crestei muntelui).

În anul 2005 Grupul Hongta a sponsorizat măsurarea muntelui Qomolangma. Scopul practic (real) privind măsurarea înălţimii muntelui Qomolangma este stabilirea înălţimii exacte a muntelui. Scopul real a măsurării înălţimea muntelui Qomolangma: nu numai pentru „a măsura coloana vertebrală a naționalităților (etniilor)”. După numeroase măsurări, calcule precise şi testări, altitudinea stâncii de vârf al muntelui Qomolangma este de 8844.43 m.

După măsurarea înălţimii muntelui Qomolangma efectuată în anul 1975, în anul 2005 în ţara noastră se organizează din nou activitatea de măsurare.

Grupul Hongta, având o mare responsabilitate faţă de naţiune, a decis să finanţeze activitatea de măsurare a înălţimii muntelui Qomolangma.

Membrii echipei de alpinişti au fost atenţi şi scrupuloşi la fiecare detaliu.

Grupul de alpinişti a depăşit multe dificultăţi şi datorită spiritului de unitate au învins toate provocările.

Nu există persoană perfectă, ci există grup perfect.

Entuziasmul pentru măsurare și pasiunea pentru alpinism sunt suficiente pentru a topi gheța și zăpada din faţă (care stă în cale).

Indiferent de înălţimile vârfului , omul trebuie să le depăşească. Acesta este crezul alpiniştilor.

Echipa de măsurare a muntelui reprezintă statul şi etniile (națiunea), precum și spiritul uman de a ajunge întotdeauna pe vârf.

Spiritul Grupului Hongta „Omenirea triumfă asupra celor mai înalte vîrfuri” a fost demonstrat clar de alpinişti.

Măsurările efectuate de alpinişti, finanţate de Hongta, au reînnoit datele referitor la înălţimea reală a muntelui Qomolangma - 8844.43 m.

Back