Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Membrii partidului din grupul Hongta desfăşoară intens activitatea Iubirea Unu plus Unu pentru donaţie şi ajutor

Recent, organizaţiile de partid de diferit nivel şi toţi membrii de partid din Grupul Hongta au participat la activitatea de donaţie şi ajutor „iubire 1+1” organizată de comitetul de partid al grupului. Peste 1,4 mii membri de partid au donat 260 mii de yuani, oferind iubire elevilor din mediul rural.

La 3 decembrie Xiao Feng, secretar ajunct al comitetului de partid al Grupului Hongta, şi o parte din reprezentanţii membrilor de partid, aducând cu ei iubirea şi grija liderilor membrilor de partid, au ajuns la şcoala din satul Jiamodai din Qinglong, Yuanjiang. Ei au donat copiilor bani, rucsacuri, articole de papetărie, inventar sportiv şi alte obiecte de uz zilnic.

De data aceasta Grupul Hongta a făcut mai multe donații în bani pentru mai multe școli, printre care și școala din satul Jiamodai. Alte școli sunt şi şcoala Hongta din satul Peng Dang, localitatea Nujiang, din Gongshan, şcoala Hongta Bing Zhongluo din Gongshan, şcoala Pengcheng din Qinglong, Yuanjiang, şcoala Hongta Baizhi din Pingzhang, Xinping şi şcoala din Xiaoqiao.

În cadrul acestei activităţi „iubire 1+1” toţi membrii împreună cu conducerea de directori ai Grupului de diferit nivel au răspuns activ la chemarea comitetului de partid de a dona bani. Până la 8 octombrie au primit 261700 de yuani de la 1487 de membri de partid, fiind folosiţi la rezolvarea problemelor vitale şi a celor din învăţământ şi acordarea de subsidii elevilor din familiile sărace. În total 518 elevi au primit ajutor, fiecare din ei a primit câte 450 de yuani.

Donaţiile Comitetului de partid ale fabricilor Grupului Hongta de la Da Li, Chu Xiong, Zhao Tong au fost folosite de către fabrici cu scopul de a face donații pentru reducerea sărăciei și sprijinul educației din aceste regiuni..

Comitetul de partid al Grupului Hongta a făcut apel tuturor organizaţiilor de partid şi tuturor membrilor de partid să efectueze „iubire 1+1” , o acțiune privind donațiile pentru școli care promovează dezvoltarea științifică, o muncă importantă pentru accelerarea dezvoltării armonioase a societății, un vehicul de muncă în ceea ce privește efectuarea excelentă a acțiunilor, și care reflectă complet forța de luptă și avangardă și rolul exemplar al partidului, devenind niște donații pentru reducerea sărăciei și ajutorul elevilor, pioner în construirea unei dezvoltări armonioase.

Back