Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Cadrele de partid ale fabricii de tutun de la Yuxi a grupului Hongta au donat 120000 de yuani pentru studenţii săraci

În ultimii ani, membrii de partid şi cadrele de la fabrica de tutun din Yu Xi a Grupului Hongta activează pentru desfăşurarea activităţilor de donare şi acordarea de ajutor învăţământului. Eu au reuşit să adune mai mult de 120 de mii de yuani pentru studenţii săraci.

Începînd cu luna septembrie comitetul de partid al fabricii de tutun din Yu Xi al Grupului Hongta şi-a propus să desfăşoare între toţi membrii partidului o activitate de donare şi ajutor pentru învăţământ „iubire 1+1”. Atelierele, secţiile, companiile imobiliare şi lucrătorii pensionaţi s-au implicat, sperând să facă prin activitatea lor şi în continuare o imagine bună membrilor Partidului Comunist, astfel prezentînd conştiinţa şi responsabilitatea socială a lucrătorilor unei întreprinderi moderne pentru menţinerea situaţiei armonioase confirmată prin act,răspunzîndla sprijinul societăţii pentru întreprinderi. De asemenea, cu ajutorul acestor donaţii generoase, comitetul soluţionează problemele elevilor din regiunile sărace ce ţin de cheltuielile pentru viaţă şi pentru învăţământ.

Datorită propagandei şi mobilizării largi ale organizaţiilor de partid de diferit nivel, mai bine de o mie de membri de partid au donat activ bani, mai ales, lucrătorii pensionaţi de la fabrica Yu Xi care au donat 22 de mii de yuani. În total, membrii de partid şi cadrele au donat 121450 de yuani.

Back