Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).

  • Hongta Group este Yunnan Zhongyan subordonate întreprinderi de bază coloana vertebrală,

    a fost fondată în anul 1956 în "orașul Yunyan" reputația orașul Yuxi din provincia Yunnan. În 1958, a apărut primul pachet " Hongtashan"; În 1973, a născut brandul "Yuxi". În septembrie 1995, Yuxi Hongta Tobacco (Group) Co, Ltd. a fost înființată; În decembrie 2005, Yuxi Hongta Tobacco (Group) Co, Ltd. a schimbat numele în Hongta Tobacco (Group) Co, Ltd. În present, Grupul Hongta are "Yuxi", "Hongtashan", "Hongmei", trei branduri principale de țigări, sunt "mărci renumite din China" și " marcă faimoasa chineză".

    După ani de reformă și dezvoltare, Grupul Hongta a devenit o societate-mamă, societăți pe acțiuni și alte forme de grup internațional la scară largă. Dintre ei, grupul sub forma de societatea-mamă deținut 4 fabrică de țigări din Yuxi, Chuxiong, Dali, Zhaotong, sub forma de societăți pe acțiuni deținând acțiuni din Hainan Hongta cigarette Co., Ltd., Hongta Liaoning Tobacco Co., Ltd., Hong Kong Hongta International Tobacco Co., Ltd., Laos Liaozhong Hongta Good Luck Tobacco Co., Ltd., și deținut acțiuni Jilin Tobacco Industry Co, Ltd., China Tobacco International Europe. În 2016, Grupul are 14 site-uri de producție interne de cooperare, 4 puncte de procesare de peste mări.

  • Timpul de venture de șaizeci de ani,

    Hongta Group a făcut mari realizări. Întreprinderile au contribuit la contribuția de stat de 712,166 miliarde de yuan, grupului Hongta a acordat " Certificat de Muncă în 1 mai ", "Premiul Național de Excelență pentru Calitatea Națională de Aur", "Unitatea Civilizată Națională", "China Întreprinderile Industriale Avangarda Industrie" și multe alte titluri de onoare, cunoscut sub numele de "Un banner al industriei naționale a Chinei."

    Astăzi, în conformitate cu noua normă de dezvoltare economică, Hongta va adera la spiritul " munților înalți", va emancipa în continuare mintea, va inova activitatea gândirii, va înțelege cu fermitate "dezvoltarea brandului, puterea endogenă, capacitatea de dezvoltare", și să depună eforturi pentru a promova dezvoltare a Grupului, și să depună eforturi pentru a accelera dezvoltarea economică și socială în Yunnan, și a spori competitivitatea generală a tobacco din China pentru a face noi și mai mari contribuții!

Adresa: bulevardul Hongta, partea superioară, orașul Yuxi, provincia Yunnan
Codul poştal: 653100
Telefonul de serviciu: +86 0877 2968165
Fax: +86 0877 2968662