Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta a intrat pe lista “Top 500 de brevete ale companiilor chineze”.

Pe data de 23 iulie, la Guangzhou s-a deschis conferința academică internațională de marketing din China și forumul de creație a Chinei 2019. Lista primelor 500 de brevete ale companiilor chineze a fost lansată pentru prima dată. Hongta Tobacco (Group) Co., Ltd. S-a plasat pe locul 465 și a intrat cu succes pe lista “Top 500 de brevete ale companiilor chineze”.

Lista adoptă metoda “Inteligenței artificiale + analiza datelor mari” pentru a evalua 9 indicatori ai întreprinderilor chineze, incluzând cantitatea, omogenitatea, cantitatea de brevet, exclusivitatea, metoda, caracteristică, clasificarea, noutatea, cotarea și oferă ponderi corespunzătoare fiecărui indicator. Se evaluează în mod cuprinzător strategia de dispunere a brevetelor companiei, calitatea cererii de brevet și gradul de inovație a tehnologiei și se calculează, numără și analizează brevetele întreprinderilor înregistrate în China. Punctul de rezistență al brevetului companiei este lansat, iar companiile cu un scor de top 500 s-au înscris pe lista primelor 500.

Grupul Hongta a câștigat acest premiu atât ca recunoaștere, cât și pentru avânt. Fiecare lucrător în știință și tehnologie va continua să conducă compania cu spiritul “Putem face mai bine”, conducând întreprinderile pentru a îmbunătății capacitățile de inovare tehnologică, și să le promoveze pentru a consolida cultivarea, și dispunerea brevetelor de mare valoare, stabilirea unui punct de referință și model cu rol pentru activitatea de brevet a companiei.
întoarcere