Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Prima competiție de aptitudini profesionale de operare a echipamentelor pentru tutun a ramurii Yunnan a tutunului din China s-a terminat cu succes.

Pe 30 iulie, după trei zile de concurență acerbă cea de-a 16-a competiție de competențe profesionale ale muncitorilor, cea de-a 17-a competiție de abilități profesionale a ramurii Yunnan a tutunului din China precum și prima competiție de aptitudini profesionale de operare a echipamentelor pentru tutun s-a încheiat cu succes în fabrica de țigări Yuxi din cadrul Grupului Hongta.

Locul ceremoniei de închidere.

Zhao Yong, inspector adjunct și președinte al uniunii sindicale al ramurii Yunnan a tutunului din China, a participat la ceremonia de închidere și a dat un discurs. În numele CPC al Grupului, el a exprimat felicitări calde pentru succesul competiției. El a sperat că concurenții ar trebui să rezume conștiincios experiență, să-și îmbunătățească continuu capacitățile profesionale. Ei nu trebuie să-și uite inima inițială, trebuie să-și țină minte misiunea, și să stea pe poziția lor, să-și asume responsabilitatea în dezvoltarea companiei, să joace rolul principal al coloanei vertebrale, și să-i influențeze pe ceilalți colegi să progreseze, și să contribuie mai mult la dezvoltarea de înaltă calitate a ramurii Yunnan a tutunului din China.

Zhao Yong, inspector adjunct și președinte al uniunii sindicale al ramurii Yunnan a tutunului din China

 

La ceremonia de închidere, în numele echipei de arbitri, arbitrul șef al competiției a făcut un comentariu tehnic asupra acesteia. Șeful echipei de supraveghere a calității a citit raportul de supraveghere a calității competiției.

 

În cadrul acestei competiții au fost premiați un total de 30 de concurenți. Printre aceștia, Yang Hao, care a obținut primul loc în competiție, ramura Yunnan a tutunului din China va trimite solicitarea sindicatelor provinciale din Yunnan grupului de conducere al proiectului de inovație economică și tehnologică a muncitorilor, să-i acorde titlul de “Expert tehnic Yunnan”, va transmite sindicatelor generale ale muncitorilor din Yunnan, pentru a-l acorda titlul de "Medalia de muncă Yunnan 1 mai"; Zhao Peiwen care a obținut premiul al doilea, împreună cu alți 8 câștigători, se va trimite de asemenea solicitarea sindicatelor provinciale din Yunnan grupului de conducere al proiectului de inovație economică și tehnologică a muncitorilor, să le acorde titlul de “Expert tehnic Yunnan”. Pentru cei trei concurenți, inclusiv Yang Hao, care a obținut primul loc în cele trei tipuri de lucrări, cum ar fi tăierea frunzei de tutun în fâșii, înfășurare și ambalare, ramura Yunnan a tutunului din China va transmite biroului național cererea pentru titlul de “Experți tehnici în industria tutunului”. Nouă concurenți care au câștigat de la premiul I la cel de-al nouălea în competiție, inclusiv Yang Hao, Zhao Peiwen, Yu Binyang, Fang Jiayong, Dai Ting, Zhang Hao, Li Ang, Yang Liheng și Liu Leicai, au fost premiați cu “Expert tehnic al ramurii Yunnan a tutunului din China ”de către ramura Yunnan a tutunului din China, și înscrisă în baza de date a talentelor de înaltă calificare a acesteia.

Yang Hao, de la fabrica de țigări Yuxi din cadrul Grupului Hongta, a câștigat primul loc în competiție de performanță cuprinzătoare.

Echipa de supraveghere a calității și arbitrii expediați de biroul național a centrului de aprobări, Grupul Hongta și liderii relevanți ai fabricii de țigări Yuxi care găzduiește competiția, șefii departamentelor relevante din ramura Yunnan a tutunului din China, Grupul Hongta, Grupul Hongyun Honghe, și toți concurenții au participat la ceremonia de închidere.

Liderii, arbitrii și toți concurenții au făcut fotografii de grup.

întoarcere