Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Plimbarea Cu Fericire Hongta s-a Încheiat Cu Succes

Pe 28 iulie, s-au desfășurat Jocurile naționale de fitness colorate Yunnan plimbarea cu fericire si “Hongta• plimbarea cu fericire Yunnan” din 2019 evenimentele au avut loc la centrul sportiv Hongta. 3.500 excursioniști s-au întâlnit lângă frumosul lac Dianchi. După trei ore, participanții au încheiat plimbarea cu fericire de 9 kilometri de mers pe jos.

Plin de val roșu

Sport și bucurie împreună

Evenimentul a fost sponsorizat în comun de biroul sportiv Yunnan, sindicatele muncitorești din Yunnan, Grupul Hongta si Grupul Beijing Xingzhi Exploring. Acest eveniment constă într-o conferință pentru drumeții și “O plimbare cu fericire Hongta” online.

La ora 8:50, Zhu Xiongwei, membru al comitetului CPC al Grupului Hongta și președinte al uniunii sindicale, a ținut un discurs și a anunțat oficial lansarea evenimentul de plimbare. El a spus că, în august 2018, Grupul a organizat fericitul eveniment de plimbare 2018. În următoarele 60 de zile, Grupul continuă să desfășoare un eveniment de plimbare cu fericire online. Numărul total de utilizatori a ajuns la 280.000, iar clicurile mini programului au ajuns la 18,85 milioane. A obținut rezultate foarte bune. Evenimentul de plimbare cu fericire are nevoie de perseverență, curaj și muncă grea. Aceasta este manifestarea concretă a spiritului Grupului Hongta, care este “Voința omului este mai mare decât orice munte”. În această nouă eră a pasiunii și a viselor alungate, toată lumea nu trebuie să-și uite inima originală, să își aprindă visele și să se unească împreună.

Zhu Xiongwei, președintele uniunii sindicale a Grupului a dat un discurs

Lăsați entuziasmul să ardă

Există un zid istoric al grupului Hongta în locul principal al evenimentului, locul de fotografiere, zidul competiției foto, o zonă interactivă AR etc. În același timp, există trei perechi “Mascota evenimentului Hongta plimbare cu fericire”, care este “Inima” și “Arderea” au fost înființate și cinci “Punct de căutare a comorii Hongta”, de-a lungul locului principal al evenimentului. Activitățile de căutare a comorilor sunt complet integrate cu mini-aplicația WeChat “Hongta plimbare cu fericire”, și dacă colectați cinci caractere online “Chu Xin Xin Shi Dai”, atunci veți primi un cod QR ca voucher pentru primirea de suveniruri și dovada participării pe site Există voluntari în fiecare zonă și “Puncte de căutare a comorilor”, pentru a servi participanții și a răspunde la întrebări pe site.

Startul plimbării

La ora 12, toți concurenții au ajuns la destinație, iar evenimentul a fost finalizat cu succes.

Multa grija.

Părinții și copiii participă la eveniment împreună.

“Plimbarea cu fericire Hongta” combină fitness pentru toți oamenii cu spirit sportiv, permițând publicului să simtă puterea drumeției pe jos, promovând în mod activ stilul sănătos de viață al sporturilor și al drumețiilor. Succesul evenimentului Hongta plimbare cu fericire 2019, a permis concurenților să înțeleagă istoria dezvoltării companiei pentru mai mult de 60 de ani, în același timp să simtă spiritul "Voința omului este mai mare decât orice munte", susținută de marca Hongta, ceea ce înseamnă să fii curajos, persistent și să te depășești.

Bucurie nesfârșită.

întoarcere