Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Marea deschidere a primei competiții de aptitudini profesionale de operare a echipamentelor pentru tutun a ramurii Yunnan a tutunului din China

Pe 27 iulie, s-a desfășurat în Yunnan cea de-a 16-a competiție de competențe profesionale ale muncitorilor, cea de-a 17-a competiție de abilități profesionale a ramurii Yunnan a tutunului din China precum și prima competiție de aptitudini profesionale de operare a echipamentelor pentru tutun.

Locul ceremoniei de deschidere

Zheng Xiongzhi, membru al partidului comunist chinez al ramurii Yunnan a tutunului din China și lider al echipei de inspecție a disciplinei din cadrul Grupului a prezidat ceremonia de deschidere. Zhou Tao, secretar adjunct al partidului comunist chinez si directorul general al ramurii Yunnan a tutunului din China, Yang Baoji, director adjunct al centrului pentru aprobări al biroului național, director adjunct al Institutului de pregătire a personalului corporației naționale a tutunului din China, Yin Jiangbin, director adjunct al personalului provinciei Yunnan al biroului Grupului de conducere a proiectelor de inovație economică și tehnologică, director al biroului de inovație tehnică a sindicatului provincial și cel al personalului pentru construcția calității, Wang Yong, membrul al CPC al ramurii Yunnan a tutunului din China, director general adjunct, secretar de partid al comitetului partidului comunist chinez al grupului Hongta, Zhao Yong, inspector adjunct și președinte al uniunii sindicale al ramurii Yunnan a tutunului din China, Li Heng, managerul general al grupului Hongta, secretar adjunct al partidului CPC, Yumin, liderul echipei de supraveghere a competiției, și Zhou Laihong, arbitrul șef al competiției, au participat la ceremonia de deschidere.

 

La ceremonia de deschidere, mai întâi, întregul personal a urmărit filmul de propagandă “Ingenuitate și Vise” al ramurii Yunnan a tutunului din China. În majestuosul “Cântec Național”, competiția a fost lansată.

În numele Comitetului CPC al companiei, Zhou Tao și-a exprimat felicitările călduroase pentru organizarea cu succes a acestei competiții profesionale; și-a exprimat din suflet mulțumirile grupului de conducere al proiectului de inovare economică și tehnologică a muncitorilor din Yunnan, sindicatelor provinciale din Yunnan și centrului pentru aprobări al biroului național, tuturor supraveghetorilor, arbitrilor, experților și personalului acestei competiții; a exprimat salutări sincere tuturor concurenților. Zhou Tao speră că toți concurenții vor respecta cu strictețe disciplina competiției, își vor demonstra pe deplin talentele, își vor lărgi orizonturile, vor crește înțelegerea și vor spori prietenia prin competiții. De asemenea, speră că arbitrii și supraveghetorii își vor îndeplini cu strictețe sarcinile, și vor respecta întotdeauna standarde înalte și cerințe stricte, vor respecta cu strictețe regulile concurenței, pentru a se asigura că procesul concurenței este obiectiv, transparent, și corect.

 

Zhou Tao a declarat că această competiție este prima competiție profesională de competențe pentru operarea echipamentelor pentru tutun de la înființarea ramurii Yunnan a tutunului din China. Scopul principal al acestei competiții de abilități profesionale este în primul rând prin competiție de competențe profesionale promovarea instruirii, a construi o echipă și a descoperi, selecta și cultiva personal excelent pentru operarea echipamentelor de tutun, pentru a îmbunătăți managementul procesului, standardizarea și nivelul de tip "Lean" de funcționare a echipamentelor tutunului, pentru a îmbunătăți calitatea și eficiența producției de țigări; În al doilea rând, prin intermediul platformei de concurență, se permite mai multor operatori de echipamente pentru tutun să își arate talentul, mai mulți operatori care au vise și îndrăznesc să urmărească să aibă ocazia să strălucească în viață, să aibă posibilitatea să crească, să devină talente și să promovează construcția de talente calificate. Anul acesta este un an important pentru aprofundarea reformei ramurii Yunnan a tutunului din China și un an cheie pentru promovarea energică a dezvoltării de înaltă calitate. Trebuie concentrat îndeaproape pe cerințele de dezvoltare de înaltă calitate ale industriei, implementare cu hotărâre a deciziilor superiorilor, planificare generală, implementare a sistemului, concentrare asupra importanței și implementare cu precizie. Prin promovarea cuprinzătoare a managementului și modernizarea, inclusiv îmbunătățirea nivelului de management al echipei de competențe profesionale, s-au pus bazele solide pentru dezvoltarea de înaltă calitate a ramurii Yunnan a tutunului din China.

 

Yin Jiangbin, în numele sindicatelor provinciale și a personalului comitetului de organizare a celei de-a 16-a competiție a competențelor profesionale, a felicitat pentru succesul competiției. El a spus că organizarea competiției de operare a echipamentelor de tutun va promova, și mai mult entuziasmul angajaților de a învăța tehnologie, de a exersa abilități, și de a concura pentru a contribui mai mult, și va avea un efect pozitiv asupra îmbunătățirii angajaților și a promovării stabilității forței de muncă. El a sperat ca toți angajații să urmeze modelul de spirit, spiritul de lucru și cel al meșterului pentru a-și dedica, continua să se îmbunătățească, să interpreteze conotația bogată a muncii grele, să creeze valoare, să inspire spiritul de revigorare, să integreze visul personal în visul chinez, și să promoveze dezvoltarea rapidă de înaltă calitate a provinciei Yunnan, cu realizări deosebite și să contribuie la aniversarea a 70 de ani de la înființarea Republicii Populare Chineze.

În discursul său, Wang Yong a spus că Hongta, în calitate de organizator al acestei competiții, nu a dat doar un test major al practicii de management, ci și o măsură importantă pentru punerea în aplicare a lucrătorilor în construcția industriei în noua eră și a personalului extrem de calificat al Grupului. Grupul Hongta face o treabă bună și ne asigură munca într-un mod entuziast, atent, meticulos și se străduiește, să creeze un mediu de concurență corect și civilizat, pentru a asigura o concurență lină și ordonată. Wang Yong consideră că organizarea și gestionarea prin concurență vor promova eficient îmbunătățirea nivelului de management al grupului. În același timp, va promova crearea unei atmosfere puternice de “Respectare a muncii, a cunoștințelor, respectarea talentelor și a creației”, și îndrumarea angajaților să se lipească de posturile lor, să crească în talente și să contribuie mai mult la industrie și construcții economice sociale.

 

La ceremonia de deschidere, un reprezentant al concurenților și un reprezentant al arbitrilor au depus jurământ.

Un concurent a depus jurământ.

Un arbitru a depus jurământ.

Tovarăși ai biroului de inovație tehnică și de calitate profesională a sindicatelor provinciale din Yunnan, tovarășii responsabili ai biroului general și ai departamentului de supraveghere al biroului național pentru aprobări, echipa de supraveghere și arbitrul trimis de biroul național ale centrelor de aprobare, tovarășii responsabili ai departamentelor relevante din cadrul ramurii Yunnan a tutunului din China, liderii Grupului Hongta, ai Grupului Hongyun Honghe, și 60 de concurenți din cele două grupuri au participat la ceremonia de deschidere.

În această competiție, există 3 echipamente și 6 tipuri de mașini, inclusiv tăierea frunzei de tutun în fâșii, înfășurare și ambalare, care sunt împărțite în două părți: cunoștințe teoretice și abilități practice. Ceremonia de închidere va avea loc pe 30 iulie.

întoarcere