Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Uniunea sindicală din cadrul ramurii Yunnan a tutunului din China a ținut un discurs tur.

În data de 24 iulie , Uniunea sindicală din cadrul ramurii Yunnan a tutunului din China a ținut un discurs tur cu titlul de “Lăudați Noua China • străduiți-vă pentru noua eră -- promovând pe deplin dezvoltarea de înaltă calitate a ramurii Yunnan a tutunului din China”, prelegerea tur a avut loc la sala de concerte Nie Er din cadrul centrului de cultură și sport din Hongta.

Liderii au făcut fotografie împreună cu vorbitorii.

Zhu Xiongwei, președintele sindicatului Grupului Hongta, Zheng Zhongwen, secretar al comitetului de disciplină al Grupului Hehe și președinte al sindicatului muncii, Ma Yunshen, directorul fabricii de țigări Yuxi, și Hu Pei, secretar al comitetului de partid au participat la discurs.

Zhu Xiongwei a spus că discursul tur susținut de ramura Yunnan a tutunului din China a fost un eveniment important pentru a sărbători 70 de ani de la întemeierea Republicii Populare Chineze. A fost de asemenea una dintre activitățile tematice ale CPC din cadrul ramurii Yunnan a tutunului din China, care a intrat adânc în inimile oamenilor și în societate. Prin dezvoltarea activităților, se va promova cu siguranță “Cele cinci spirite” ale ramurii Yunnan a tutunului din China și va promova mai bine cultura Hehe în mintea, inima oamenilor, și în industria tutunului. Zhu Xiongwei speră că, sub solida conducere a ramurii Yunnan a tutunului din China și sub puternica propagandă a Grupului “Putem face mai bine”, toate cadrele și lucrătorii Grupului vor învăța din spiritul modelului avansat al discursului și cu devotament, sârguință, dăruire, să promoveze dezvoltarea de înaltă calitate a ramurii Yunnan a tutunului din China, cu acțiuni practice.

Zhu Xiongwei, președinte al uniunii sindicale a grupului

În timpul discursului, 10 vorbitori de la ramura Yunnan a tutunul din China, grupul Hongta, grupul Hongyun Honghe, centrul de marketing, centrul tehnologic și compania de materiale noi, cu un limbaj simplu și emoții sincere, au transmis experiența cadrelor și lucrătorilor din cadrul ramurii Yunnan a tutunului din China, cum să cultive și să practice valorile de bază ale socialismului, și cele comune ale industriei tutunului, să implementeze pe deplin gândirea “Un joc de șah”, promovarea viguroasă a “Cele cinci spirite”, depunerea de eforturi pentru a crea “Trei clase întâi”, și pentru a câștiga cele “Trei bătălii majore” în procesul realizării și a poveștii emoționante, cum să inspire și să îndrume cadrele și lucrătorii întregului sistem, pentru a crea o nouă situație în reforma și dezvoltarea ramurii Yunnan a tutunului din China, cu noi responsabilități și noi acțiuni.

Vorbitor 1

Vorbitor 2

Vorbitor 3

Vorbitor 4

Se știe că activitățile de discurs vor începe în perioada 15 iulie - 7 august, și vor fi oferite în 12 sub-turnee în cadru ramurii Yunnan a tutunului din China.

 

întoarcere