Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta a câștigat premiul provincial Yunnan de contribuție inovatoare la standardizare.

În data de 9 iulie, la întâlnirea de premiere Yunnan pentru contribuție inovatoare la standardizare, Grupul Hongta a câștigat “Premiul provincial Yunnan de contribuție inovatoare la standardizare 2018”

De-a lungul anilor, Grupul Hongta s-a concentrat îndeaproape pe obiectivul strategic al grupului "Folosiți brandul pentru a vă întări și străduiți-vă pentru Grup pentru excelență". Prin onoarea calității, protejarea mediului, certificarea sistemului de management al siguranței ocupaționale, și a standardului național de întreprindere cu comportament model, Grupul Hongta a stabilit un sistem standard cu caracter complet Hongta. Sistemul standard de întreprindere este pe deplin integrat în sistemul de management, procese, managementul de responsabilitate și cel al informațiilor. Inovația de standardizare pătrunde în fiecare parte a activității de producție și gestionare a Grupului. Promovarea în profunzime a activității de standardizare a companiei nu numai că oferă un puternic sprijin pentru dezvoltarea brandului și realizarea obiectivelor de afaceri, dar a câștigat, de asemenea, beneficii sociale și de management pentru grupul Hongta.

Selecția și decernarea premiului de contribuție inovatoare pentru standardizare Yunnan reprezintă o măsură importantă pentru a pune în aplicare în continuare noua eră a socialismului cu caracteristici chinezești Xi Jinping, spiritul celui de-al 19-lea congres al partidului, și să promoveze dezvoltarea durabilă și sănătoasă a economiei și societății din Yunnan. Această întâlnire s-a desfășurat pentru a lăuda unitățile care au jucat un rol important în dezvoltarea economică și socială a provinciei Yunnan, și au avut realizări remarcabile în activitatea de standardizare internă și internațională. În conformitate cu prevederile ”Metodei de gestionare a premiului de contribuție inovatoare pentru standardizare a provinciei Yunnan”, după declarațiile date de către diferite părți, revizuirea experților, publicarea rezultatelor, procesarea obiecțiilor, grupul de evaluare pentru premiul Yunnan pentru contribuție inovatoare la standardizare a selectat, în total 5 grupuri, printre care și Grupul Hongta care a câștigat “Premiul provincial Yunnan de contribuție inovatoare la standardizare 2018”.
întoarcere