Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Inaugurarea oficială a clasei de pregătire a cadrelor tinere din anul 2019 a Grupului Hongta.

În dimineața zilei de 26 iunie, la centrul de educație și instruire s-a inaugurat oficial clasa de pregătire a cadrelor tinere 2019 a Grupului Hongta La pregătirea de trei zile au participat peste 40 de cadre debutante care sunt promovate din 2017 din diferite fabrici, centre și departamente.

Ceremonia de deschidere a clasei de instruire.

Li Heng, directorul general al Grupului Hongta, secretar adjunct al partidului CPC, a venit la clasa de pregătire pentru a susține un discurs de motivație. El a spus că tineretul este o coloană vertebrală indispensabilă a dezvoltării Grupului, comitetul partidului comunist chinez al Grupului a acordat întotdeauna o mare importanță creșterii și progresului cadrelor tinere. Semnificația clasei de pregătire este să te pregătești, să pornești și să lucrezi împreună pentru dezvoltarea de înaltă calitate a Grupului. El a spus că consolidarea învățării teoriei politice, și îmbunătățirea calității și abilității politice sunt elemente de bază ale cadrelor; ar trebui să se transforme cât mai curând posibil, să se adapteze transformării rolurilor de muncă, și să depună eforturi pentru îmbunătățirea managementului; să-și impună standarde mai ridicate, să își consolideze pozițiile și învățarea, îmbunătățindu-și constant calitatea generală; în timp ce se moștenește spiritul grupului Hongta, concentrare îndeaproape pe ”Anul de gestionare și îmbunătățire” al ramurii Yunnan a tutunului din China, cu ”Influența produsului puternic” ca punct de plecare, și ”Putem face mai bine” ca ghid, creând o fundație solidă, muncă din greu, și obținerea recunoașterii consumatorilor cu o calitate excelentă a produsulu,i și să se promovează dezvoltarea de înaltă calitate a Grupului.

Li Heng, directorul general al Grupului Hongta, secretar adjunct al partidului CPC, a venit la clasa de pregătire pentru a susține un discurs de motivație.

Li Heng a acordat drapelul clasei de pregătire, iar șeful departamentului de resurse umane a prezidat ceremonia de deschidere și livrare a acestuia. \Pregătirea se concentrează în principal pe studiul cunoștințelor de bază ale managementului, analiza de ”Deconstrucție” în cinci puteri a produselor Grupului, și îmbunătățirea activității cu instruirea, și se concentrează pe îmbunătățirea rezistenței produsului, îmbunătățirea capacităților cuprinzătoare, finalizarea transformării rolului, și îmbunătățirea capacității de îndeplinire a îndatoririlor de cadre nou promovate la nivel de deputat.

întoarcere