Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Fabrica de țigări Dali a câștigat mai multe premii tehnice de realizare în cadrul activităților naționale de formare în domeniul proiectului Six Sigma.

Între 13 și 15 iunie, activitățile naționale de formare în cadrul proiectului Six Sigma au avut loc la Xi'an. Proiectul "Reducerea aderenței frunzei de tutun la tambur crescut 5T", selectat de fabrica de țigări Dali, a fost evaluat ca o realizare tehnică la nivel demonstrativ. "Îmbunătățirea ratei de ieșire la mărunțire pentru Hongtashan (Clasic 1956)", "Îmbunătățirea ratei de calificare a materialului de admisie a frunzei de refolosire a liniei de producție 3T", "Reducerea deviației standard a umezelii de ieșire a mașinii de uscare 5T", cele 3 proiecte de mai sus au fost premiate cu premiul profesional de performanță tehnică.

Evenimentul de cercetare și studii a fost organizat de revista calitatea chineză. Grupul de judecători a constat din profesori universitari și experți de management al calității la nivel național. Prin lansarea proiectului, evaluarea cazului, schimbul interactiv, și îndrumarea experților, activitățile au fost în mod oficial "Clasa Exemplară". "Clasa Profesională" și "Clasa Reformă", în total 3 clase de premii tehnice de realizare a proiectului. În acest eveniment au participat 23 de întreprinderi, printre care se numără tutun, aviație, industria aerospațială, medicină, oțel și metalurgie, industria automobilelor, precum și alte industrii. Au fost lansate 50 de proiecte. Proiectele selectate de către fabrica de țigări Dali se remarcă în acest eveniment, și au fost pe deplin afirmate de către experți, indicând faptul că fabrica are un nivel ridicat de control al calității procesului, iar managementul de tip lean a ajuns la un nou nivel.

În anul 2019, fabrica de țigări din Dali s-a concentrat strâns asupra proiectului de îmbunătățire a "Forței produsului ", urmărind promovarea dezvoltării de înaltă calitate a fabricii, luând ca punct de plecare managementul de tip lean, concentrându-se pe aspecte fine, practice ale managementului de tip lean, mai întâi prin punerea în aplicare a orientării spre probleme, toți muncitorii fac activități de îmbunătățire, și se străduiesc să găsească puncte de îmbunătățire de tip lean; în al doilea rând, să se stabilească și să se evalueze subiectele de management lean, să se asigure buna utilizare a instrumentelor de îmbunătățire de tip lean, pentru a se evita repetarea între subiecte, pentru a se implementa îmbunătățiri exacte; în al treilea rând este de a crea "Fabrica de eficiență" ca o oportunitate, de a include gestionarea de tip lean în lista sarcinilor-cheie, de a include proiectul Six Sigma de la departamentul proiectelor cheie ale fabricii și de a promova în continuare proiectul. Prin punerea în aplicare a diverselor măsuri de mai sus, nivelul de management lean din fabrică a atins un nou nivel, care a promovat în mod eficient dezvoltarea de înaltă calitate a fabricii.

întoarcere