Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta a câștigat "Premiul industriei tutunului a organizației de îmbunătățire de către toți angajații a logisticii de tip lean".

Recent, compania națională a tutunului din China a apreciat colectivitatea logistică avansată de tip lean a industriei, ramura Yunnan a tutunului din China, Grupul Hongta a câștigat "Premiul industriei tutunului a organizației de îmbunătățire de către toți angajații a logisticii de tip lean".

În 2018, în conformitate cu recomandarea ramurii Yunnan a tutunului din China, centrul logistic al grupului Hongta a participat la prima activitate de selecție "Premiul top 10 organizații pentru îmbunătățirea logisticii de tip lean" din industria tutunului. De la înființare, centrul logistic al grupului Hongta a făcut un pas înainte, iar sub îndrumarea unor autorități de rang superior, managementul de tip lean a format o operațiune sistematică, care a fost integrată în sistemul de management al logisticii, care a devenit o metodă importantă de conducere pentru îmbunătățirea performanței operațiuni logistice. Luând această activitate de selecție ca o oportunitate, centrul logistic a ordonat în mod sistematic activitatea de logistică lean pentru mai mult de 5 ani. Pe baza sintetizării experienței și a rafinării cazului, a completat deficiențele, punctele tari, punctele slabe, a mărit avantajele, și a constituit un material complet de rezultate lean. Acesta a creat un punct demonstrativ, optimizat și a îmbunătățit modelul existent de management de tip lean și mecanismul de lucru, a perfecționat modelul "Vehicul Lean" al centrului de logistică Hongta, și a construit un model de management cu platformă, putere, tracțiune și suport, a montat un cadru, sistem de cunoaștere și management de logistică.

În continuare, centrul de logistică al grupului Hongta va face inovație activă, va continua să creeze o nouă situație de lucru logistic de tip lean, va contribui la îmbunătățirea generală a nivelului lean al logisticii Hongta, va injecta o nouă putere logistică în "Anul îmbunătățirii managementului companiei", și va contribui la dezvoltarea calității logisticii industriei.
întoarcere