Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

"Yuxi" și "Hongtashan" au câștigat premiul mărcii epocii "Brandul Lider".

La 11 iunie, la centrul internațional de expoziții din Nanjing a fost deschis cel de-al treilea târg al zahărului din China și zahăr de vară și de alcool. Grupul Hongta a fost invitat să participe la acest eveniment, împreună cu liderii din industria vinului, alimentelor, băuturilor, agriculturii, ceaiului și a altor industrii, să aducă un omagiu epocii, și să-și promoveze brandul. La ceremonia de deschidere, a fost lansat brandul logo "Marcați-vă Epoca - Gloria de 70 de Ani" al industriei zahărului și alimentare și a alcoolului din China. Există numeroase mărci și produse din cele 4 mari categorii, inclusiv alcool, băuturi, tutun și ceai, pentru a face concurență unul cu celălalt, pentru a câștiga cele 3 premii de marcă e epocii "Brand Lider, Brand Marcant, Brand Inovator". După ce s-a votat și evaluat de către experți, "Yuxi" și "Hongtashan" mărci ale Grupului Hongta, s-au remarcat, și au câștigat premiul de marcă a epocii "Brand Lider".

Locul conferinței.

"Hongtashan" a fost înființată în 1958. Având 61 de realizări istorice și depășind în mod constant, cu "Yantian este primul atelier" pentru a scrie legenda calității, cu "Voința omului care este mai mare decât orice munte" pentru a interpreta spiritul acelor timpuri, și devenind marca clasică a mai multor generații de chinezi. Marca "Yuxi" a fost înființată în 1973. Cu 46 de ani de acumulare a calității și patrimoniu cultural, ea poate fi descrisă ca țigară de cea mai bună calitate, țigară pură de înaltă calitate, și țigară culturală rafinată din China, lider în tendința de dezvoltare a țigărilor de top din China. "Yuxi" și "Hongtashan" sunt participanții și liderii procesului de dezvoltare a industriei tutunului din China. Este o afirmație pentru a primi acest premiu și de asemenea, un îndemn pentru noi în viitor să continuăm să ducem mai departe spiritul meșterilor, să ne depășim mereu pe noi înșine, să contribuim țării cu mai multe taxe, și să producem țigări mai bune pentru consumatori.

Reprezentanții care au primit titlul onorific au făcut o fotografie de grup.

În sala de expoziții, au fost dezvăluite mai mult de 10 mărci Hongta cum ar fi "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu ambalate)", "Yuxi (Hua Ye)", "Yuxi (Chuxin)", "Yuxi (țigări Ashima mijlocii)”, " Yuxi (țigări 108 subțiri) "," Yuxi (Maker) ", "Hongtashan (țigări legendă subțire)"și "Hongtashan (New Era) ".Personalul a aranjat exponatele cu un aspect nou, cetățenii și dealerii entuziaști au venit să viziteze continu sala de expoziții. Personalul a salutat fiecare vizitator cu zâmbet și entuziasm, răspunzând cu răbdare tuturor întrebărilor despre produsele Grupului Hongta. Mostrele din panoul de afișare au atras atenția oamenilor, au scos telefoane mobile pentru a face fotografii pentru amintiri Merită menționat faptul că au existat 1 ecran LED mare si 3 ecrane LCD mari în zona de expoziție, care au difuzat în mod continuu videoclipuri legate de produse, pentru a promova imaginea companiei și cultura de brand în mai multe metode.

Cetățenii și distribuitorii entuziaști au venit în sala de expoziții unul după altul.

 

Expoziția a avut loc în perioada 11 - 13 iunie. Produsele au acoperit 8 categorii importante, inclusiv băuturi, alcool, alimente inovatoare, ceai, specialități agricole, produse alimentare, produse importate, resurse de echipamente și servicii, cu o gamă largă, variată, produse inovatoare. Mai mult de 100 de companii din domeniul alimentar, al zahărului și vinului din toată țara au venit la expoziție. Aproape 1000 de produse au fost dezvăluite. Aproape 100 de experți de marketing și-au schimbat experiențe pe scena, iar peste 20.000 de dealeri din întreaga țară au venit să studieze, să viziteze, și să găsească oportunități de afaceri.

Personalul a salutat fiecare vizitator cu zâmbet și entuziasm.

întoarcere