Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Cele două proiecte QC ale centrului logistic al Grupului Hongta au câștigat primul premiu al rezultatelor QC ale industriei transporturilor Yunnan.

Recent, două subiecte inovatoare, "Cercetarea dispozitivului automat de dezvelire a prelatelor" ai echipei QC Pionierul al centrului logistic din cadrul Grupului Hongta, și echipa QC Mogong "R & D platformă de management a procesului proiect de întreținere sporadică", a câștigat premiul întâi de realizare remarcabilă a echipei QC lansat de Industria transporturilor Yunnan 2019. În același timp, echipa QC Pionierul a câștigat, de asemenea, titlul de "Echipa Excelentă de Management al Calității 2019" a Industriei transporturilor Yunnan.

După doi ani de cercetări și experimente repetate, echipa QC Pionierul din centrul logistic sa axat pe rezolvarea problemei riscului ridicat, intensitate ridicată a muncii, eficienței scăzute a operațiilor manuale, prestate cu înaltă frecvență de îndepărtare a prelatelor și lucrărilor de acoperire a vehiculelor de manipulare a încărcăturii, și s-a construit un set de dispozitive automate de dezvelire a prelatelor de pe vehicule care au puse în funcțiune.

Implementarea cu succes a proiectului, nu numai că realizează funcția automată de descoperire a prelații vehiculului de marfă, dar de asemenea, elimină riscul căderii de la un loc înalt în timpul procesului de încărcare și descărcare a materiei prime, și îmbunătățește foarte mult eficiența dezvelire a prelații, astfel încât timpul mediu fie redus de la 30 de minute la 10 minute, iar timpul mediu pentru învelire prelată a fost redus de la 40 minute la 12 minute. În același timp, a fost îmbunătățită gradul de conștientizare a siguranței producției, și sa creat o atmosferă bună pentru îmbunătățirea mediului personalului în centru.

Echipa QC Mogong din cadrul centrul logistic a fost înființată în 2016. După trei ani de muncă grea, a câștigat titlul "Echipa Excelentă de Management al Calității" a asociației industriei transportului din China, "Echipa Excelentă de Management al Calității" a asociației calității Yunnan, premiul doi pentru realizări de excepție a echipei QC dat de fabrica de țigări Yunnan din China, și premiul întâi pentru realizări de excepție a echipei QC lansat de asociația provinciala a industriei transporturilor Yunnan.

Cu conceptul de "Internet +", echipa Mogong QC se concentrează pe rezolvarea problemei gestionării sporadice a proiectelor din centrul logistic prin utilizarea metodelor tradiționale de notificare EXCEL și prin telefon. Există probleme cum ar fi consumul de timp, eficiența scăzută a muncii, gestionare dificilă și lipsa supravegherii procesului. Ei au dezvoltat independent "Platforma de management al procesului proiectului de întreținere sporadică", care a realizat transformarea de la managementul offline la managementul informațiilor, făcând mai multă planificare la munca de întreținere sporadică , îmbunătățind eficiența construcției, supravegherea procesului, înregistrarea rezultatelor, și reducerea cu succes a timpului mediu de la 14,3 zile/articol la 4,23 zile/articol. Proiectul a îmbunătățit capabilitățile de gestionare a proceselor și de control al proiectelor de întreținere sporadică prin tehnologia informației, și a promovat integrarea profundă a "Internet +" și a activității de afaceri.

Cele două rezultate ale QC au fost premiate cu premii duble. Este o altă încercare a centrului logistic al Grupului Hongta de a construi o platformă de afișare a calificărilor pentru angajați, și de a stimula continu entuziasmul inovativ al angajaților. Aplicarea și promovarea realizării vor contribui la construirea logisticii inteligente, a managementului întreprinderii și a dezvoltării de înaltă calitate a Grupului Hongta.
întoarcere