Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta a obținut din nou un mare succes în cea de a 7-a competiție națională de abilități de clasificare a frunzelor de tutun.

În perioada 13-17 mai, s-a desfășurat cea de a 17-a competiție națională de competențe profesionale a industriei tutunului și cel cea de a 7-a competiție națională de abilități de clasificare a frunzelor de tutun din 2019. Acestea au fost ținute cu succes la institutul național de formare profesională a personalului corporației tutunului din China. După 5 zile de concurs în aceeași etapă, în care concurenții ramurii Yunnan a tutunului din China au concurat la capacitatea lor maximă, și la cel mai înalt nivel profesional în competiție.

Deng Shaowen, Zhang Lixian și Chen Chao, concurenți ai Grupului Hongta, au încercat cu efort maxim, cu aptitudini profesionale excelente și o bună calitate psihologică, au ieșit în evidență din cei 200 de concurenți din concurs, și au câștigat premiile 4, 6, și 8, cu rezultate excelente care au adus glorie ramurii Yunnan a tutunului din China. Potrivit procedurii, Grupul Hongta va aplica titlul de onoare "Expertul Tehnic Național al Industriei Tutunului" la Biroul de Stat al Monopolului Tutunului.

Câștigătorii.

În urma practicii și a experienței acestei competiții, calificarea profesională și calitatea completă a echipei de evaluare a frunzelor de tutun a ramurii Yunnan a tutunului din China au fost îmbunătățite semnificativ, stabilind o bază solidă pentru construirea unei echipe de înaltă calitate de susținere a materiilor prime a ramurii Yunnan a tutunului din China, precum și promovarea pe deplin a dezvoltării de înaltă calitate ale acestora.

întoarcere