Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta a organizat diferite activități pentru prevenirea și reducerea dezastrelor naturale

Pe data de 12 mai a acestui an a fost cea de a 11-a ediție "Ziua națională de prevenire și reducere a dezastrelor naturale din China". Pentru a spori gradul de conștientizare a prevenirii, reducerii efectelor cutremurelor și pentru a îmbunătăți capacitatea de prevenire, evitare a cutremurelor, auto-salvare și asistență reciprocă a cadrelor și angajaților Grupului, Grupul Hongta s-a concentrat pe tema "Îmbunătățirea capacităților prevenirii dezastrelor naturale, construirea unei linii de apărare pentru viață", și a organizat diferite activități pentru prevenirea dezastrelor și atenuarea acestora.

Pe 14 mai, grupul Hongta l-a invitat pe Li Daogui, anchetator al oficiului prevenirii cutremurelor și al reducerii dezastrelor naturale din Yunnan, la sediul Grupului, să desfășoare cursuri speciale privind conștientizarea prevenirii cutremurelor, și reducerii dezastrelor naturale, răspunsul de urgență după cutremur, și abilități de auto-ajutorare. Pe data de 15 mai, oficiul grupului și comitetul de securitate al grupului au organizat în comun practica de evacuare de urgență în caz de cutremur. Aceasta s-a desfășurat în clădirea administrativă și cea de afaceri a grupului Hongta.

S-a simulat un dezastru provocat de cutremur cu magnitudinea de 5, în zona grupului Hongta, Acțiunea a fost puternică și a durat 20 de secunde. Cel de-al doilea cutremur a avut loc după 15 minute, electricitatea și apa din clădirea administrativă și cea comercială a Grupului au fost întrerupte, ascensorul nu funcționa, comunicarea a fost oprită și tot personalul a fost evacuat urgent pentru a evita dezastrul. La ora 10:00, ordinul de evacuare a fost emis prin emisiune de urgență, în conformitate cu planul de urgență, tot personalul a fost evacuat la punctul de întâlnire de urgență. La ora 10:08 întregul personal a fost evacuat, iar asamblarea și numărarea personalului au fost finalizate. Ar fi trebuit să existe 372 de persoane pentru aceste practici de evacuare, dar de fapt au participat 390 de persoane (inclusiv părțile afiliate și personalul temporar de la alte unități). Toți participanții au fost nevătămați.

Zhu Xiongwei, președintele sindicatului muncitorilor Grupului, a făcut un discurs de încheiere și a afirmat pe deplin efectul exercițiului. În primul rând, toate departamentele au acordat o importanță deosebită exercițiului, au desfășurat cu seriozitate propagandă de pregătire și educație de informare. În al doilea rând, timpul exercițiului specific nu a fost anunțat în prealabil, care subliniază realitatea exercițiului, iar întreaga activitate a atins efectul așteptat. Zhu Xiongwei a subliniat, de asemenea, că apariția dezastrelor naturale este inevitabilă pentru ființele umane, dar oamenii pot reduce la minimum pierderile cauzate de dezastre naturale prin măsuri eficiente. În timpul luptei cu dezastrul, numai dacă oamenii fac mai multă pregătire, atunci vor vărsa mai puțin sânge în timpul războiului. Numai dacă fac mai mult exercițiu, atunci vor avea mai puține pierderi în timpul unui cutremur. El speră că toată lumea va crește gradul de conștientizare a prevenirii și reducerii dezastrelor naturale, va îmbunătăți abilitățile de auto-salvare, și auto-îngrijire, și va înțelege cu fermitate abilitățile de supraviețuire în situații critice.

Activitate scena

Aceste activități vor permite personalului să conștientizeze în continuare prevenirea, și reducerea catastrofelor naturale, să dobândească cunoștințe comune privind situațiile de urgență și să evite pericolele, să îmbunătățească nivelul de reacție la dezastre neașteptate, și să ajute cadrele și angajații să-și îmbunătățească capacitățile de auto-ajutorare și auto-protecție.

întoarcere