Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta aprofundează punerea în aplicare a campaniilor speciale de luptă împotriva crimei organizate, și desfășoară o serie de activități într-o manieră solidă.

Pentru a implementa în continuare cerințele din documentele departamentelor relevante ale provinciilor și municipalităților, Grupul Hongta urmărește îndeaproape desfășurarea diverselor campanii speciale de luptă împotriva crimei organizate, a efectuat o serie de activități într-o manieră solidă și a obținut rezultate intermediare.

Grupul Hongta înțelege profund că campaniile speciale de luptă împotriva crimei organizate reprezintă o decizie majoră luată de comitetul central al partidului cu tovarășul Xi Jinping ca nucleu. Este legată de stabilitatea situației sociale globale și pe termen lung a țării, de stabilitatea poporului și de consolidarea puterii politice a populației de bază. Ar trebui să acordăm o importanță deosebită acesteia, și să adoptăm simultan diferite măsuri, să punem în aplicare sistemul de publicitate, și de aplicare a legii pentru campania specială de luptă împotriva crimei organizate, și să creștem intensitatea publicității interne și a educației.

La începutul anului 2018, Grupul a înființat grupul de conducere analitic pentru managementul și promovarea publicității lunare pentru anul 2018, concentrându-se pe tema principală "Siguranța Yuxi, Siguranța Hongta", și a desfășurat o serie de activități de publicitate, a desfășurat campanii de luptă împotriva crimei organizate ca și conținut principal pentru a face publicitate și educație pe scară largă.

În 2019, grupul și-a sporit în continuare publicitatea și educația internă, și a utilizat în mod exhaustiv mijloacele tradiționale, cum ar fi panoul publicitar, pictura și broșurile, precum și medii electronice, cum ar fi “Microblog, Wechat și Știri”, intranet etc, cu ajutorul coloanei speciale pentru tema campaniilor speciale de luptă împotriva crimei organizate, să publice pe deplin învățământul de drept în campaniile speciale de luptă împotriva crimei organizate, și să eradicheze "Puterea bandei" din pământul de naștere al ideologiei. În același timp, Grupul a înregistrat videoclipuri promoționale special pentru această campanie, a redat în bucla pe ecrane electronice în locurile aglomerate, a sporit atractivitatea filmului promoțional în diferite forme și a publicat articolul "Educație de Drept Specială Hongta - Coloană Specială Pentru Campaniile De Luptă Împotriva Crimei Organizate", a organizat un test de cunoștințe despre "Ce trebuie să știi pentru campanii speciale de luptă împotriva crimei organizate", creând o atmosferă de opinie publică pentru dezvoltarea fără probleme "A campaniilor speciale de luptă împotriva crimei organizate ".

Video de promovare

În timpul consolidării activității propagandei tematice, Grupul a explorat în continuare factorii instabili din cadrul său. Pe de o parte, Grupul a cooperat cu secția de poliție pentru a investiga dacă există vreun angajat al Grupului care are relații cu vreo grupare mafiotă și, în același timp, să se investigheze dacă părțile relevante care au cooperat cu Grupul s-au implicat în activități ilegale; Pe de altă parte, să investigheze persoanele care sunt legate de bani și datorii, și să se descopere cu promptitudine diverse contradicții, dispute și factori instabili care afectează stabilitatea socială. Să se descopere, acționeze, rezolve devreme pe acestea, precum și prevenirea și reducerea apariției lor.

Broșură pentru distribuire

Panou de afișare a promovării temei.

 

întoarcere