Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Anul nou cu semn bun, Jade exploră noul an: Ceremonia națională de lansare "Yuxi (țigări jade mijlocii, dublu împachetate)" a avut loc în Chongqing.

La 25 ianuarie a avut loc ceremonia națională de lansare a "Yuxi (țigări jade mijlocii, dublu împachetate)". Aceasta s-a desfășurat în Chongqing care este oraș istoric și cultural.

Locul întâlnirii

Au participat la eveniment: Wang Yongping, secretar al partidului comunist chinez, director, manager general al biroului monopolului tutunului din municipal Chongqing (Compania), Ran Mushou, director general adjunct al biroului municipal Chongqing (Compania); Liu Wei, director adjunct al biroului municipal Chongqing (Compania); Chen Weidong, secretar al partidului comunist chinez și președinte al ramurii Yunnan a tutunului din China; Wang Yong, membru al partidului CPC al ramurii Yunnan a tutunului din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta. De asemenea au mai participat: oficiul biroului municipal Chongqing (companie), companii de investiții, șefii diferitelor districte, unii comercianți cu amănuntul remarcabili din Chongqing, unii reprezentanți ai camerei de comerț din Yunnan și unii reporteri media din industria tutunului.

Ceremonia de lansare a fost prezidată de Wang Yong, membru al partidului CPC al ramurii Yunnan a tutunului din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta

În numele ramurii Yunnan a tutunului din China, Chen Weidong, secretar al partidului comunist chinez și președinte al ramurii Yunnan a tutunului din China, a exprimat o primire călduroasă și sincere mulțumiri liderilor, comercianților cu amănuntul remarcabili și reprezentanților din diferite domenii care au participat la eveniment.

Chen Weidong, secretar al partidului comunist chinez și președinte al ramurii Yunnan a tutunului din China

Chen Weidong a spus că tutunul din Chongqing a cooperat cu ramura Yunnan a tutunului din China pentru o lungă perioadă de timp, au depășit multe dificultăți și au făcut progrese împreună. Am stabilit o prietenie foarte profundă, am pus o bază solidă, oferind o garanție puternică pentru dezvoltarea pieței din Chongqing pentru țigările produse în Yunnan. Această întâlnire reprezintă un nou punct de plecare pentru un grad înalt de consens, promovarea cooperării profunde și realizarea unei dezvoltări profitabile.

Chen Weidong a introdus dezvoltarea, gândirea de bază și ținta pentru dezvoltarea de înaltă calitate a ramurii Yunnan a tutunului din China. Chen Weidong a spus că țigările produse în Yunnan continuă să se mențină pe primul loc pe piața Chongqing pentru industria din altă provincie. Acesta este un rezultat important, deoarece ramura Yunnan a tutunului din China și Tutunul din Chongqing implementează în comun strategia "Mărci mari, piețe mari, întreprinderi mari" a biroului național, și promovează cu sinceritate cooperarea reciprocă și realizarea de câștiguri pentru ambele părți Ramura Yunnan a tutunului din China a privit întotdeauna piața Chongqing ca fiind una dintre cele mai importante piețe strategice, și consideră tutunul din Chongqing drept un partener extrem de important.

Chen Weidong speră sincer că "Yuxi (țigări jade mijlocii, dublu împachetate)", cu sprijinul și cultivarea de la partenerii de afaceri din Chongqing, va înflori și va face mari realizări!

Wang Yongping, secretar al partidului comunist chinez, director, manager general al biroului monopolului tutunului din Chongqing (Compania), a spus că va prețui prietenia lungă și profundă pe care a creat-o industria și afacerile din industria tutunului din Yunnan și Chongqing. Industria tutunului din Chongqing va continua să colaboreze sincer cu ramura Yunnan a tutunului din China, să creeze un conținut nou pentru cooperarea dintre cele două părți, să adauge un nou impuls, să îmbunătățească în mod constant valoarea produselor realizate în Yunnan, și împreună să facă un lucru mai bun în cultivarea și vânzarea țigărilor.

În același timp, Wang Yongping a spus că va cultiva cu grijă tutunul pentru noul produs "Țigări jade mijlocii, dublu împachetate", produs de calitate de top al mărcii "Yuxi", creat de ramura Yunnan a tutunului din China. În opinia sa, acest produs este fabricat din materii prime de calitate superioară, are un gust unic și combină înaltă calitate, înaltă tehnologie și valoare ridicată. Acesta evidențiază ambiția brandului "Yuxi", care este inovația și poziția de lider a produselor de calitate de top, ceea ce va îmbunătăți cu siguranță imaginea mărcii de top Yuxi.

Wang Yong, membru al partidului CPC al ramurii Yunnan a tutunului din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta,a declarat că "Yuxi (Jade)", care a fost lansat astăzi, folosește frunza de tutun de înaltă calitate din Yuxi, orașul natal al frunzelor de tutun din China, și creează exclusiv tehnologia parfumurilor ecologice microbiene. Este prima țigară ecologică microbiană, gustul este blând și moale, la fel ca jadul, mirosul este proaspăt și elegant, la fel ca bambusul, pachetul are un gust bun și o calitate superioară. Este un reprezentare remarcabilă a țigărilor realizate în Yunnan. Caracterul elegant, care a susținut cultura tutunului de 45 de ani de brand Yuxi și farmecul poetic al orașului Chongqing, aduc cele mai bune avantaje mutuale.

Wang Yong a spus că "Yuxi (Jade)" a concentrat multă muncă grea și sudoare din partea multor cadre și muncitori ai ramurii Yunnan a tutunului din China și a Grupului Hongta, și poartă viziunile și speranțele noastre infinite. Credem cu tărie că, datorită griji, sprijinului și dragostei din partea mai multor parteneri de afaceri, comercianți cu amănuntul și clienți, "Yuxi (Jade)" va putea să-și arate farmecul pe piața din Chongqing.

Wang Yong, membru al partidului CPC al ramurii Yunnan a tutunului din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta.

La întâlnire, Wang Yongping, Chen Weidong, Ran Mushou, Liu Wei, Wang Yong precum și alți lideri au împins în comun mingea de lansare la ceremonia naționala de lansare a "Yuxi (țigări jade mijlocii, dublu împachetate)", și au fost martorii acestui eveniment minunat împreună cu oaspeții și partenerii din industria tutunului.

Wang Yongping (mijloc), Ran Mushou (al doilea din dreapta), Liu Wei (primul din dreapta), Chen Weidong (al doilea din stânga), Wang Yong (primul din stânga) precum și alți lideri au împins împreună mingea de lansare.

În timpul acestei perioade, echipa de proiect pentru descoperiri de vârf al Centrului de Marketing din cadrul ramurii Yunnan a tutunului din China a introdus "Yuxi (țigări jade mijlocii, dublu împachetate)" și a afișat proiecte personalizate.

invisible
întoarcere