Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

În 2019 Grupul Hongta a organizat activitatea "Hongta Norocoasă, Patria Armonioasă", pentru a saluta Festivalul de Primăvară si dăruirea scrolurilor cuplete ale acestui festival.

Pe data de 16 ianuarie, a avut loc activitatea grupului Hongta din anul 2019 "Hongta Norocoasă, Patria Armonioasă" pentru a saluta Festivalul de Primăvară si dăruirea scrolurilor cuplete ale acestui festival. Aceasta a fost organizată de sindicatul grupului, co-organizată de departamentul de publicitate și planificare al grupului, fabrica de țigări yuxi și compania de administrare a proprietăților din Hongta. Aceasta a avut loc în centrul de activitate "Conacul Milion" al lui Shanshui Jiayuan și Gede Shangju.

Scena 1 Petru dăruire a scrolurilor cuplete ale Festivalului de Primăvară

 

Scopul acestei activități este de ura personalului grupului un Festival de Primăvară de succes și bun augur, reuniune fericită de familie și să continue să ducă spiritul de proprietar în activitatea din 2019, fără să uite inima originală, concentrându-se asupra muncii de construire a mărcii și promovând grupul pentru a realiza o dezvoltare constantă și nouă.

 

La ora 9 dimineața, Festivalul de Primăvară de bun venit și activitatea de dăruire a cupletelor de primăvară a fost lansat la Centrul de activități "Conacul Milion"al lui Shanshui Jiayuan și Gede Shangju. În centrul principal al centrului de activități "Conacul Milion", multe perechi de scrolurilor cuplete de festival de bun augur, de culoare roșie, au reflectat scena cu o atmosferă festivă și aroma bogată a noului an. Când au auzit aceste știri, personalul și membrii familiei au venit și au ”umplut” sala de evenimente, iar fiecare masă a fost înconjurată de angajați și de familiile lor, așteptau în linie pentru a obține cuplete de primăvară, scrise de caligrafii din Grupul Hongta. Caligrafii, care sunt personal al grupului Hongta, au pregătit hârtia cupletelor "Wan Nian Hong". Conținutul scrolurilor cuplete a Festivalului de Primăvara este foarte variat, după ce angajații si familiile lor au ales preferatul, caligrafii s-au concentrat, au luat peria de scris și au înmuiat-o cu cerneală neagră și au scris. După aceea, cupletele de primăvară care au lăudat viața fericită, noua eră și binecuvântează Festivalul de Primăvară de bun augur vor apărea pe hârtia scrolurilor. "Extindeți planul cu tot ce s-a realizat, atingeți succesul cu ambiția îndeplinită", "Trăiți fericiți într-un loc bun vă va aduce prosperitate de mii de ani, noroc strălucind în casă, totul îndeplinit", "Inel în primăvară, peisajul este splendid, inelul din trecut, totul este glorios". Aceste scroluri cuplete de bun augur ale Festivalului de Primăvară, cu un ritm delicat și fluent al caligrafiei, pline de binecuvântări și dorințe bune, au făcut pe toată lumea să laude calitățile de caligrafie ale caligrafilor.

Scena 2 Dăruire a scrolurilor cuplete ale Festivalului de Primăvară

Li Honglin, vicepreședinte al uniunii sindicale a Grupului, persoane responsabile din departamentul de educație și științe sportive, și vicepreședintele sindicatului fabricii de țigări din Yuxi, au participat la eveniment, și au exprimat binecuvântarea personalului și a familiilor sale, și-au exprimat mulțumirile faimoșilor caligrafi care sunt personal Hongta și au scris scrolurile cuplete ale Festivalului de primăvară pentru personal.

Scena 3 Dăruire a scrolurilor cuplete ale Festivalului de Primăvară

Anul acesta este cea de-a 11 ediție a activităților, "Hongta Norocoasă, Patria Armonioasă" care au fost organizate de sindicatele grupului pentru a saluta Festivalul de Primăvară și a trimite scrolurile cuplete de primăvară. Oferind angajaților grupului o binecuvântare pentru noul an, evenimentul a creat, de asemenea, o puternică cultură tradițională și o atmosferă culturală în Hongta, îmbogățind viața culturală a Festivalului de Primăvară.

întoarcere