Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Primul eveniment de degustare a țigărilor de cea mai înaltă calitate și de personalizare ale acestora "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)" a avut loc în Yuxi.

Pe data de 15 ianuarie a avut loc în Yuxi primul eveniment de degustare a țigărilor de cea mai înaltă calitate și de personalizare ale acestora "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)".

Activitate scena

 

Au participat la eveniment: Liu Wenwei, membru al comitetului permanent local și viceprimar al orașului Yuxi, Wang Zhixin, secretar general al comitetului municipal, Zhu Han, director adjunct al biroului monopolului țigărilor din Yuxi(companie), Miu Mingming, director adjunct al centrului de tehnologii al ramurii Yunnan a tutunului din China, secretar adjunct al comitetului partidului comunist chinez, Zhang Jianhua, secretar al partidului comunist chinez din cadrul centrului de tehnologii al ramurii Yunnan a tutunului din China, Wang Zhi, director general adjunct al centrului de marketing din cadrul ramurii Yunnan a tutunului din China, Zeng Yi, secretar al comitetului disciplinar etc., precum și alți 30 de antreprenori celebri care au personalizat "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)". Wang Yong, membru al partidului CPC al ramurii Yunnan a tutunului din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta, Li Heng, managerul general al grupului Hongta, secretar adjunct al partidului CPC, Cao Hang, secretar al comitetului disciplinar al grupului Hongta, cercetătorul Ge Fuming, Zhu Xuecheng ,vice președinți ai grupului Hongta, Zhu Xiongwei, președinte al uniunii sindicale a grupului și secretar al comitetului de partid.

 

Li Heng, managerul general al grupului Hongta, secretar adjunct al partidului CPC, în numele grupului Hongta, și-a exprimat primirea călduroasă față de liderii și invitații care participă la eveniment. Li Heng a spus că, în prezent, industria tutunului a intrat într-o nouă eră de dezvoltare de înaltă calitate. Marca "Yuxi", cunoscută sub numele de "Țigară de cea mai bună calitate, pură, fum cultural rafinat", și-a exercitat din nou puterea și a lansat "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)". În cadrul acestui eveniment de degustare "Yuxi (țigari Jade mijlocii, dublu împachetate)", orașul Yuxi este prima oprire. Se speră că, sub îndrumarea și cultivarea antreprenorilor remarcabili, vom construi împreună un produs simbolic și celebru al mărcii "Yuxi" prin popularizare și publicitate, vom face ca "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)" să iese cu adevărat din local, să se extindă în întreaga țară, precum și de a promova în comun dezvoltarea de înaltă calitate de a brandului "Yuxi" în noua perioadă.

Li Heng, managerul general al grupului Hongta, secretar adjunct al partidului CPC a ținut un discurs.

 

Există multe aspecte importante pentru evenimentul de degustare a țigărilor și personalizarea țigărilor "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)". Asistenții echipei de proiect pentru cultivare și dezvoltarea a tutunului scump a centrului de marcheting din cadrul ramurii Yunnan, a introdus trei caracteristici ale produselor "Yuxi (Jade)" pentru oaspeți, și a condus pe fiecare participant să simtă experiența triplă a fumatului, care este aroma din partea superioară, mijlocie și de jos a "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)"; Doctor Miu Mingming, director al centrului de tehnologii al ramurii Yunnan a tutunului din China, secretar adjunct al comitetului partidului comunist chinez, a prezentat caracteristicile "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)", și a dezvăluit secretul tehnologiei cheie ale acestora, care este aroma microbiană pentru a spori confortul și dulceața țigărilor; la întâlnirea de degustare, invitații care au participat la eveniment, au mers pe scena, pentru a da discursuri, au împărtășit sentimentul acestui eveniment, și au exprimat așteptările ca produsele "Yuxi (Jade)" să apară pe piață.

 

Zhu Han, director adjunct al biroului monopolului țigărilor din Yuxi(companie) a felicitat lansarea "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)". Domnul a spus că Yuxi este locul de plecare pentru lansarea "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)", care poartă încrederea industriei tutunului Yunnan și a întreprinderilor de pe piață. Companiile de tutun Yuxi vor urma cu strictețe cerințele biroului provincial (companie), care se ocupă de creșterea și cultivarea a "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu împachetate)", și să dea un răspuns satisfăcător cu privire la "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu ambalate)" ramurii Yunnan a tutunului din China și grupului Hongta.

 

Wang Yong, membru al partidului CPC al ramurii Yunnan a tutunului din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta, și-a exprimat recunoștința sinceră față de comitetul orașului Yuxi, guvernul, companiile de tutun din Yuxi , centrului de tehnologii al ramurii Yunnan a tutunului din China, centrului de marketing și antreprenorilor, pentru îngrijorarea și sprijinul acordat grupului Hongta. Wang Yong a spus că "Yuxi (Jade)" este o țigară de cea mai înaltă calitate care a fost finalizată de către centrul de tehnologie și centrul de marketing Hongta, care după o perioada de mai mult de trei ani, și după mii de îmbunătățiri a ambalajelor, și optimizări a formulei, a devenit un produs bun a dezvoltării de înaltă calitate a materiilor prime, tehnologiei și ingeniozității. Domnul a sperat că guvernul orașului Yuxi va continua să dea un sprijin deplin dezvoltării Hongta; companiile de Țigări din orașul Yuxi vor oferi mai mult sprijin pentru lansarea pe piață, cultivarea pieței și întreținerea canalelor mărcii Hongta; antreprenorii vor sprijini cu fermitate dezvoltarea acestei mărci, și o vor promova în mod activ. În următorul pas, Hongta se va concentra pe cerințele de dezvoltare de înaltă calitate ale industriei, va inova și va schimba, va continua să se "Concentreze pe produs și calitate superioară", și va încerca să producă mai multe țigări de bună calitate pentru comercianții cu amănuntul, și societățile comerciale. Cu înțelepciune, ingeniozitate și luptă, vom continua să adăugăm luciu la panoul de aur al țigarilor chinezești – Yuxi.

Wang Yong, membru al partidului CPC al ramurii Yunnan a tutunului din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta a ținut un discurs de încheiere.

La eveniment, oaspeții au gustat și au făcut schimb de opinii despre "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu ambalate)" la fața locului.

Doamna prezentatoare a prezentat oaspeților "Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu ambalate)"

Stand de prezentare a “Yuxi (țigări Jade mijlocii, dublu ambalate)”

întoarcere