Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Conferința De Muncă Pentru Dezvoltare De Înaltă Calitate A Industriei Tutunului Din Provincia Yunnan Pune Accent Puternic Pe Promovarea Reformei Și Inovării

Pe 29 decembrie, conferința de muncă pentru dezvoltare de înaltă calitate a industriei tutunului din provincia Yunnan a avut loc la Kunming. Chen Hao, secretar al comitetului provincial, a participat la întâlnire și a ținut un discurs. El a subliniat că este necesar să se pună în aplicare cu atenție socialismul noii ere a lui Xi Jinping cu caracteristici chinezești, să se adopte noul concept de dezvoltare ca ghid, aprofundarea reformei structurale de tip supply-side, să se îmbunătățească poziția, consolideze rolul, reforma și inovarea, să se urce curajos pe vârf precum și depunerea de eforturi pentru a găsi o nouă cale de dezvoltare de înaltă calitate.

Guvernatorul Ruan Chengfa a prezidat conferința. Yang Peisen, director adjunct al Biroului de Stat al Monopolului Tutunului, a participat la conferință și a ținut un discurs. Li Jiang, președintele CPPCC provincial, a participat la conferință. Biroul Provincial al Monopolului Tutunului  (Compania), ramurii Yunnan a tutunului din China au întocmit un raport de lucru la conferință.

Chen Hao a subliniat, în discursul său, că în cei 40 de ani de reformă și deschidere, cu sprijinul și ajutorul puternic oferit de Biroul de Stat al Monopolului Tutunului, Ramura Yunnan a tutunului a dezvoltat cu succes calea de dezvoltare a țigărilor cu caracteristici chinezești, lăsând un semn puternic și colorat în istoria dezvoltării provinciei Yunnan. De asemenea a contribuit semnificativ la reforma, deschiderea, la evoluțiile economice și sociale din Yunnan. Pe platforma actuală de dezvoltare înaltă, este necesar să se aprofundeze înțelegerea situației din industrie, să crească gradul de conștientizare a crizei și a sentimentului de criză, să se stea bine în picioare în prim-planul timpului și înălțimea generală, să se înțeleagă baza de dezvoltare, să se clarifice direcția de dezvoltare, soluționarea în mod eficient a normelor, eficiența și reforma prin inovație și depunerea de eforturi, pentru a realiza progrese strategice în rezolvarea problemelor grave.

Chen Hao a subliniat că ramura Yunnan a tutunului ar trebui să adere la dezvoltarea ca prioritate de top, talentul este prima resursă, iar inovarea este prima forță motrice. În ceea ce privește reforma structurală de tip supply-side ca principală linie, este necesară o promovare viguroasă a reformei și inovării, continuarea consolidării forței de dezvoltare, și străduire pentru a fi pionier în dezvoltarea de înaltă calitate. Este necesară stabilizarea zonelor de tutun de bază, promovarea transformării și modernizării frunzelor de tutun, și implementarea fermă a strategiei de dezvoltare de tip "Mărci Mari, Mari Piețe și Mari Întreprinderi", pentru a spori influența și competitivitatea mărcilor de țigări produse de Yunnan, pentru a elibera pe deplin “Internet +” puterea noilor tehnologii, și consolidarea cuprinzătoare a managementului de tip “Lean”,  continuarea neabătută a politicii de export, extinderea activă a pieței internaționale, promovarea viguroasă a procesului de transformare și modernizare a industriei non-tutun, extinderea noilor puncte de creștere economică, și crearea în mod constant a unei noi situații de dezvoltare stabilă mai bună în industria tutunului din Yunnan. Pe parcursul a mai multor ani de muncă grea, structura produselor de țigări cât și calitatea frunzelor de tutun a fost optimizată în mod semnificativ. Grupul Hongta a menținut scara pieței interne, amploarea pieței internaționale, veniturile fiscale totale, amploarea țigărilor de primă clasă realizate de Yunnan, și scara "Cinci Prime" a frunzelor de tutun de înaltă calitate. Grupul Hongta își sporește în continuare influența internă și internațională, competitivitatea, inovarea tehnologică și capacitățile de dezvoltare durabilă ale industriei tutunului din Yunnan.

Chen Hao a cerut Biroului Provincial al Monopolului Tutunului (Compania), membrii partidului comunist din ramura Yunnan a Tutunului din China să îndeplinească conștiincios responsabilitatea politică a administrării stricte a partidului comunist, să administreze și să conducă echipa de comitete, să adune talente, să gestioneze și guverneze membrii partidului comunist, să consolideze în continuare membrii partidului comunist din industria tutunului, să ofere o garanție puternică pentru realizarea unei dezvoltări de înaltă calitate a industriei.

Când a prezidat, Ruan Chengfa a subliniat că ramura Yunnan a tutunului a devenit o carte de vizită frumoasă, jucând un rol de neînlocuit în dezvoltarea economică și socială a provinciei. În 2018, industria tutunului din provincia Yunnan a prezentat o situație bună a "Trei Creșteri" și  "Două Reduceri", ceea ce reprezintă creșterea producției, și cea a vânzărilor pentru cele patru mărci importante de țigări, și în același timp reducerea inventarului comercial și cea a stocării. El a propus că este necesar să se înțeleagă cu exactitate că plasarea de noi produse pe piața tutunului este o strategie de dezvoltare importantă. Dezvoltarea de noi produse din tutun este foarte rapidă, consumului de tutun ecologic și răspândirea brandului prezintă noi tendințe, caracteristici. Trebuie profitat activ de oportunitatea de a populariza brandul nostru, și să preluăm poziția înaltă, să sporim impactul, popularizarea industriei tutunului provinciei noastre. El a subliniat că este necesară accelerarea, promovarea dezvoltării de înaltă calitate a industriei tutunului Yunnan, să se optimizeze viguros structura mărcii, străduință în cultivarea, construirea mărcii de miliarde de dolari în 2-3 ani; consolidarea viguroasă a inovării produselor, creșterea investițiilor în cercetare, dezvoltare și concentrarea asupra formulei, și a reducerii materiilor prime, realizarea de noi progrese în reducerea noxelor, noi produse de tutun etc. Trebuie să explorăm viguros piețele interne și externe, în timp ce consolidăm și modernizăm piața internă, să accelerăm ritmul de "Extindere-globala", concentrat pe piețele din Asia de Sud, Asia de Sud-Est. Trebuie să consolidăm viguros zonele de tutun centrale și cele de bază. Planificarea zonei și elaborarea unui plan cât mai curând posibil, concentrarea asupra îmbunătățirii calității frunzelor de tutun, producând frunze de tutun excelente pentru a sprijini promovarea dezvoltării țigărilor; consolidarea supravegherii pieței, sporirea măsurilor anti-contrafacere și contrabandă, îmbunătățirea continuă a supravegherii științifice a pieței, concentrată pe purificarea mediului pieței de tutun. Întreaga industrie a tutunului din provincie ar trebui să exploreze, și să inoveze cu îndrăzneală, să urce la vârf, să-și reconstruiască gloria, să-și consolideze poziția dominantă în întreaga țară, să facă noi și mai mari contribuții la dezvoltarea de înaltă calitate.

Yang Peisen a subliniat că ramura Yunnan a tutunului are o poziție strategică importantă în dezvoltarea economică și socială a provinciei Yunnan, și este de asemenea, coloana vertebrală a industriei de tutun din China. În prezent, ramura Yunnan a tutunului se confruntă cu provocări mai dificile, mai puternice, și dacă nu continuă să facă eforturi va decădea. El spera ca toate cadrele si muncitorii vor implementa cu atenție cerințele Administrației de Stat a Monopolului Tutunului, sub conducerea puternica a comitetului provincial si a guvernului. Trebuie făcute inovații și descoperiri. Încercați să progresați, insistând asupra schimbării conceptelor pentru a promova dezvoltarea, aprofundarea reformelor, promovarea dezvoltării și inovării în domeniul științei și tehnologiei, optimizarea structurii pentru dezvoltare, promovarea construcției partidului comunist pentru dezvoltare, accelerarea promovării dezvoltării de înaltă calitate a industriei tutunului din Yunnan, pentru a face noi și mai mari contribuții la promovarea economiei din Yunnan, dezvoltare socială și consolidarea competitivității globale a industriei de tutun din China. El a spus că Biroul Național va consolida coordonarea generală, va optimiza măsurile de politică și susține pe deplin dezvoltarea de înaltă calitate a industriei tutunului din Yunnan.

Au participat la conferință: Zong Guoying, Liu Huiyan, Li Wenrong, He Duanqi, Xu Bin și Yang Jie; Dong Hua a făcut un rezumat al conferinței. Alți participanți: Comisiile comuniste din provincie (oraș), guverne, departamente provinciale și departamentele relevante ale guvernului central, tovarăși responsabili principali ai diferitelor departamente ale sistem a tutunului Yunnan.

întoarcere