Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Salutări De Anul Nou

Primăvara vine, iar soarele și luna deschid o nouă eră. Deoarece noua eră, care este ca un inel anual, a lăsat un semn profund al primei runde, spunem rămas bun anului 2018, și suntem gata să-l întâlnim pe 2019. În numele Biroului Național al Monopolului și al Corporațiilor Naționale A Tutunului Din China. Aș dori să le transmit felicitări tuturor cadrelor, lucrătorilor, lucrătorilor pensionați și familiilor lor din industria tutunului național, grijă și sprijin pentru dezvoltarea industriei tutunului. Comitetele de partid și-au exprimat recunoștința față de guverne, față de toate departamentele relevante de la toate nivelurile, fermierilor de tutun, comercianților cu amănuntul, clienților care au contribuit și au susținut cu entuziasm dezvoltarea industriei tutunului! Sper sincer că toată lumea va fi sănătoasă, succes și fericire în noul an!

 

Vremurile se schimbă și valurile reformelor sunt în curs. 2018 a fost un an extraordinar în procesul de dezvoltare. Întreaga industrie aderă la îndrumarea noii ere de socialism a lui Xi Jinping cu caracteristici chinezești. Se studiază conștiincios, și se implementează spiritul celui de-al 19-lea Congres Național al Partidului Comunist din China, se pune în aplicare în mod conștiincios procesul decizional, și măsurile majore ale Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez și ale Consiliului de Stat. Concentrându-se pe obiectivele și sarcinile stabilite de Conferința Națională de Muncă a Tutunului la începutul anului, Grupul Hongta a adoptat strategia și ideile de dezvoltare de înaltă calitate, și a obținut rezultate pozitive în reformă, dezvoltare și toate lucrările au atins un nou nivel.

 

Antreprenorialul este dificil și doar eforturile aduc succes. "Reforma și deschiderea au trecut printr-un drum lung, dar noi trebuie să ne străduim pentru ea". Anul 2019 este cea de-a 70-a aniversare a înființării Noii Chine. Este un an crucial pentru construirea unei societăți performante într-un mod atotcuprinzător. Trebuie să aderăm la îndrumarea socialismului lui Xi Jinping cu caracteristici chinezești în noua epocă, să punem în aplicare cu atenție spiritul celui de-al 19-lea Congres Național al Partidului Comunist din China, A Doua Și A Treia Sesiune Plenară A Celui De Al 19-lea Comitet Central al CPC, să facem implementarea conștiincioasă a muncii Conferinței Centrale Economice și a Conferinței Naționale privind Industria și Informatizarea. Trebuie urmărit îndeaproape noile conotații ale oportunităților strategice importante ale Chinei de dezvoltare, trebuie să aderăm la tonul general al progresului constant, la noul concept de dezvoltare, la reforma structurală de tip supply-side ca linie principală, să se accelereze construirea unui sistem economic modern a tutunului, și să promoveze pe deplin dezvoltarea de înaltă calitate a industriei.

 

Gândurile sunt ca niște torțe, care luminează călătoria; Fac mai mult, vorbesc mai puțin, izbucnește puterea noastră. "Credința, convingerea și încrederea sunt cruciale în orice moment." În noul an, trebuie să consolidăm ghidul pentru construcția politică, să punem în aplicare cu exactitate cerințele generale ale partidului comunist pentru construirea noii ere, să consolidăm autoritatea partidului în ceea ce privește munca economică, și să conștientizăm practicile și experiențele de succes ale industriei tutunului. Este necesară o analiză calmă a problemelor și provocărilor din industria tutunului, a se lua inițiativa de conformare noilor cerințe ale noii ere, unirea și coerența, implementarea creativă a principiilor, politicilor și aranjamentului de lucru al Comitetului Central al Partidului Comunist, urmărirea neabătută a dezvoltării de înaltă calitate, și formarea unui sistem de politici care poate să promoveze o dezvoltare de înaltă calitate pentru industrie.

 

Trebuie să aprofundăm înțelegerea regulii muncii economice în noua situație, să îmbunătățim conținu nivelul acesteia, și încrederea în depășirea dificultăților și provocărilor. Să fie înțelegere profundă a noii conotații de captură de importante oportunități strategice, înțelegere cuprinzătoare a imaginii de ansamblu a industriei tutunului, și să adere la politica de reglementare și control al "Controlului Cantității Totale, Un Pic Mai Strâns Și Echilibrat", ajustarea inventarului, a cantității și structurii totale, și optimizarea în continuare a stării operaționale. De asemenea este necesara accelerarea optimizării și modernizării structurii economice, sporirea capacității de inovare științifică și tehnologică, aprofundarea reformei și deschiderii, accelerarea dezvoltării ecologice, și să facem tot posibilul de a schimba presiunea pentru a accelera promovarea dezvoltării de înaltă calitate.

 

Trebuie să aderăm la reforma structurală de tip supply-side ca linie principală, să implementăm neabătut politica guvernului central de "Consolidare, Îmbunătățire, Promovare Și Flux Neted", să continuăm să punem în aplicare sarcinile-cheie al "Reducerea supra capacității, reducerea excesului de inventar, reducerea gradului de îndatorare, scăderea costurilor și consolidarea ariilor de slăbiciune", să ne adaptăm la noile cerințe din partea consumatorilor, să optimizăm structura produselor, să continuăm promovarea combinației organice de utilizare cuprinzătoare a infrastructurii frunzelor de tutun și de inovare pentru reducere a sărăciei industriale, reglementarea strictă a ordinii de piață, să se promoveze respectarea controlului tutunului în conformitate cu legea, și să se îmbunătățească continuu calitatea și eficiența sistemului de furnizare.

 

"Barca este mai turbulentă în mijlocul râului, iar drumul este mai abrupt în mijlocul muntelui.“ Noul aspect al noii ere a fost prezentat, spiritul anului nou trebuie să fie deplin. În prezent, industria se confruntă cu noi riscuri, cu provocări severe și complicate. Sarcina reformei și a dezvoltării este dificilă. Nu trebuie să uităm inimile noastre originale, să ne păstrăm în minte misiunea, să reformăm și să inovăm, să mergem înainte, să continuăm promovarea dezvoltării de înaltă calitate a industriei fără să slăbim niciodată spiritul , pentru a saluta cea de-a 70-a aniversare a înființării Noii Chine.
întoarcere