Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Concursul De Eseuri "Hongtashan’, Țigara Clasică Care Călătorește Prin Timp" S-A Încheiat Cu Succes

Recent, au fost anunțate rezultatele concursului "’Hongtashan’, țigara clasică care călătorește prin timp", care a fost găzduit de Grupul Hongta . Din ianuarie până în noiembrie 2018, Grupul Hongta a primit mai mult de 170 de eseuri din mai mult de zece provincii și municipalități din întreaga țară. Datorită judecății comisiei juriului organizată de “Hongta Times”, 15 eseuri excelente, cum ar fi “Designul Cadru De Dezvoltare În Viitor A Mărcii ‘Hongtashan’ " etc. au câștigat, primul, al doilea și al treilea premiu. De asemenea, alte 30 de eseuri au primit premii de încurajare.

În 1958, ca dar pentru cea de-a 10-a aniversare a zilei naționale, sa născut marca "Hongtashan". În perioada de șaizeci de ani, legenda mărcii bine cunoscute este moștenită, prezentată și a purtat amintirile emoționale ale mai multor generații. Această concurs a primit o atenție și un sprijin din partea tuturor categoriilor sociale. Aproape 200 de autori din întreaga țară au scris articole în mod activ. Autorii includ angajații actuali precum și angajații pensionari care s-au conectat la dezvoltarea grupului, "fani" loiali ai mărcii "Hongtashan", comercianții cu amănuntul care s-au dedicat să comercializeze marca de țigări "Hongtashan" de mulți ani. Cuvintele din aceste eseuri sunt foarte sincere și oneste. Prin diferite perspective și diverse narațiuni, aceștia împărtășesc poveștile lungi și emoționante care au legătură cu marca "Hongtashan", explică buna strategie, metodă a mărcii în construcția culturii, în promovare și marketing. Aceste eseuri au oferit o mulțime de opinii valoroase, sugestii, analize privind dezvoltarea mărcii "Hongtashan".

Această concurs al eseurilor evidențiază, în continuare, afiliere emoțională către marca "Hongtashan" din toate sectoarele societății, consumatorilor, comercianților cu amănuntul și angajaților, subliniind influența acestei mărci. Confruntându-se cu noua eră, cu o nouă situație și cu noi sarcini, sub conducerea puternică a Administrației Monopolului de Stat Pentru Tutun precum și al Comitetului și Guvernului Provincial Yunnan, Grupul Hongta va implementa pe deplin spiritul transmis în cadrul întâlnirilor de către principalele persoane responsabile ale organelor din industria tutunului, și va pune în aplicare cu atenție procesul decizional al ramurii Yunnan a tutunului din China, stabilirea fermă a ideii de "Ramura Yunnan A Tutunului Din China Ca Un Întreaga", consolidarea încrederii, revigorarea spiritului, curaj în asumarea responsabilității, depășirea dificultăților, îmbunătățirea în mod constant a competitivității mărcii Hongta, o luptă mai aprigă în războiul pentru revitalizarea țigărilor produse de Yunnan, și depunerea de eforturi pentru a promova înalta dezvoltare a tutunului din Yunnan.

întoarcere