Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta A Organizat Petrecerea De Adio Din 2018 Pentru Personalul Pensionat

Recent, Grupul Hongta a organizat petrecerea de adio din 2018 pentru pensionarii sediului grupului.

Personalul responsabil din cadrul diferitelor departamente, centre precum și a fabricii de țigări Yuxi, împreună cu 177 de lucrători pensionați care au atins vârsta de pensionare în acest an, au vorbit împreună despre prietenie și dezvoltare.

Scena Petrecerii De Adio

 

Ji Lisheng, șeful departamentului de resurse umane al grupului Hongta, în numele grupului de muncitori ai partidului comunist, și-a exprimat respectul deosebit și gratitudinea sinceră față de angajații pensionați și familiile lor pentru sprijinul și ajutorul dat la dezvoltarea Grupului de mulți ani. În discursul său de conducător, Ji Lisheng a spus că, după eforturi pe termen lung, Grupul Hongta a pus o bază solidă pentru dezvoltare, dar se confruntă și cu situații și provocări grave. Grupul va continua să se concentreze asupra dezvoltării mărcii și va depune eforturi pentru a consolida, a stabiliza fundamentul dezvoltarea brandului, pentru a îmbunătăți calitatea și eficiența dezvoltării. ”Sper că personalul pensionat va continua să sprijine dezvoltarea grupului.” a spus Ji Lisheng. De asemenea a mai afirmat că Grupul și organizațiile vor continua să aibă grijă de viața muncitorilor pensionați și lasă pe aceștia să se pensioneze, dar să aibă grijă și să facă contribuție. Speră că lucrătorii pensionați pot face exerciții fizice, vor putea să se mențină sănătoși și să se bucure de viață. Zheng Qiandong, directorul adjunct al fabricii de țigări din Yuxi, în numele comitetului și echipei partidului comunist, și-a exprimat respectul și mulțumirile sincere muncitorilor pensionați pentru contribuțiile lor. Zheng Qiandong a introdus pensionarilor producția și funcționarea Grupului din acest an. El a spus că zeci de ani lucrătorii pensionați și țigările Yuxi au avut aceeași soartă, și au contribuit cu entuziasmul lor tânăr, cu entuziasmul muncii și cu toată puterea și înțelepciunea față de Grup. Muncitorii pensionați sunt conștienți de situația generală, nu le e teama de a se lupta, de munca obositoare și dificilă, iar spiritul muncii grele îi va inspira pe toți angajații să facă progrese continue. În prezent, grupul se află într-o perioadă critică de dezvoltare. Speră că toată lumea va continua să îngrijească și să susțină dezvoltarea companiei, dar în același timp, să reducă povara, să se adapteze și să se bucure de noua viață.

Reprezentanții lucrătorilor pensionați au declarat în discursurile lor că sunt recunoscători pentru îngrijirea din partea Grupului și Yuxi ,și că sunt bucuroși de noile realizări ale Grupului. Ei speră că Grupul va continua să se dezvolte și să prospere. Într-o adunare relaxată și caldă, lucrătorii pensionați se încurajează reciproc și își doresc tuturor sănătatea, fericirea și bucuria vieții.

Poza Memorială A Grupului

întoarcere