Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta A Organizat Un Concurs De Talent Pentru Prezentatorii Brandului.

La data de 12 decembrie, Comitetul Partidului Comunist al Grupului Hongta a organizat concursul de talent “Sunt Prezentator, Sunt Mândru“ din cadrul forumului cultural, pentru prezentatorii brandului. Acesta s-a desfășurat la etajul 3 al hotelului Grupului Hongta.

 Scena Competiției

Wang Yong, membru al partidului CPC al Ramurii Yunnan A Tutunului Din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta, Yang Yuwen, vice președinte al grupului Hongta, Cao Hang, secretar al Comitetului Disciplinar al Grupului Hongta, Ge Fuming și Zhu Xuecheng ,vice presedinți ai Grupului Hongta, Zhu Xiongwei, președinte al Uniunii Sindicale a Grupului și secretar al comitetului de partid, au participat la eveniment.
Concursul include prezentarea de brand și spectacolul abilităților de a improviza. În prima parte a concursului de prezentare a mărcii, concurentul a simulat o întâlnire de promovare a produselor la fața locului, care a fost prezentată timp de 10 minute; În a doua parte a spectacolului abilităților de a improviza, concurentul selectează la întâmplare un obiect util folosit zilnic pe care îl asociază cu produsele de țigări, pentru a afișa abilitatea de improvizare în timp de 3 minute. Concurenți remarcabili de la Comitetul Partidului Comunist al Grupului Hongta, cei de la comitetele partidului comunist ale celor patru fabrici de țigări Yuxi, Chuxiong, Dali și Zhaotong, în total 10 grupuri s-au adunat împreună. Ei și-au arătat talentele, stilul inovativ și de prezentare, au promovat cultura brandului, au expus produse noi de țigări și au adus legendarul "Hongtashan", sentimentele naturale  "Yuxi", publicului, atât în forma audio cât și video.
Wang Yong, membru al partidului CPC al Ramurii Yunnan a Tutunului din China, director general adjunct, secretar al partidului CPC și președinte al grupului Hongta, în numele echipei de conducere a grupului, a felicitat succesul competiției. Wang Yong a spus că fiecare concurent a arătat un entuziasm deplin și o abilitate deosebită, a făcut o prezentare a produselor Grupului Hongta, a redat viu scene minunate ale muncii aspre a prezentatorului de brand al Grupului. Performanțele lor remarcabile ne permit să vedem viitorul promițător al Grupului, perspectivele de dezvoltare armonioase, și de asemenea, să ne întărim încrederea, curajul de a depăși dificultățile, și de a ne strădui să ne îmbunătățim. Acest concurs este o încercare utilă pentru implementarea generală a "Șapte Persistențe, Cinci Conduceri, Șase Sisteme Majore Și Cinci Studii Strategice" de la biroul național, și este de asemenea o practică puternică de promovare a dezvoltării de înaltă calitate a brandurilor de țigări produse în Yunnan. Sper că prin această competiție vom crea o atmosferă puternică de genul "Toată Lumea Are Grijă Și Promovează Brandul".

Wang Yong, președintele Grupului Hongta, în numele echipei de conducere a Grupului, și-a exprimat felicitările cu privire la succesul competiției.

În ceea ce privește dezvoltarea viitoare a grupului, Wang Yong a dat trei sfaturi: În primul rând, munca din greu și promovarea, dezvoltarea de înaltă calitate a Grupului. Este importantă înțelegerea profundă a conotației spirituale și a cerințelor de lucru ale industriei și a dezvoltării de înaltă calitate a Tutunului Din China Al Ramurii Yunnan, și de a implementa în continuare metodele și căile dezvoltării de înaltă calitate a Grupului cu o minte mai deschisă, o perspectivă mai largă, mai orientată spre viitor, și depunerea de eforturi pentru a realiza "Trei Transformări Majore" pentru Grup, care sunt transformarea calității, transformarea eficienței și transformarea puterii; Al doilea este inovația, transformarea și străduirea pentru promovarea, revigorarea completă a brandului Grupului. Din ianuarie până în luna noiembrie a acestui an, cele două mărci importante ale Grupului au arătat o tendință constantă de dezvoltare, însă trebuie să ne dăm seama în mod clar că realizarea revigorării brandului Grupului nu este o muncă temperată, trebuie să abandonăm cu fermitate stereotipurile de rutină și de auto-constrângere, să insistăm asupra inovării, transformării, să mergem înainte și să cooperăm activ pe "Două Accente" ale Ramurii Yunnan A Tutunului Din China, pe de o parte trebuie să se consolideze cercetarea pieței, orientare către cererea consumatorilor, să crească utilizarea de noi materiale, tehnologii noi, procese noi, și să se depună eforturi pentru a atinge inovația de calitate a mărcii. Pe de altă parte, trebuie să depunem eforturi pentru promovarea brandului, promovarea, planificarea, cercetarea profundă a conotației de cultură a mărcii, promovarea povestirii mărcii, crearea de lucrări promoționale de înaltă calitate pe care oamenilor le place să le audă, promovând în mod eficient imaginea mărcii și încercând promovarea, revigorarea completă a mărcii Grupului; Al treilea este de a începe de la individ, și de a aduna împreună puterea de a promova dezvoltarea brandului. Astăzi, prezentarea concurenților este entuziastă și inspirată. Acestea sunt simbolul și reprezentarea multor exemple reale ale prezentărilor de marcă. Ele sunt, de asemenea, o parte importantă a activității mărcii. Sper că pasiunea și afecțiunea noastră de astăzi nu e temporară, nu este doar în acest moment. Toată lumea poate începe să se activeze de la sine, să aducă această pasiune și afecțiune la muncă și în viață, să aibă acțiune reală în a deveni predicator, comunicator și promotor al mărcii Hongta, și să folosească dragostea noastră adevărată pentru marcă ca să influențeze pe toți cei din jurul nostru. Fiecare dintre ei reunește forțe extraordinare care promovează dezvoltarea brandului Grupului, și depune eforturi active pentru a sprijini revigorarea completă a mărcii de țigări produse în Yunnan.

Scena 1 A Prezentării Abilitaților Prezentatorilor.

Scena 2 A Prezentării Abilitaților Prezentatorilor.

Scena 4 A Prezentării Abilitaților Prezentatorilor.

Audiența Interacționează Cu Concursul

După două runde de concurs, conform cu scorurile corecte, juste și deschise ale celor 9 membrii ai juriului, Wang Fucheng și Zhou Yingyi, de la fabrica de țigări din Zhaotong au câștigat competiția. Concursul a avut, de asemenea, 3 premii secunde, 6 premii trei și 1 remarcabil premiu organizațional. Liderii care au participat la eveniment au acordat pentru câștigători.

 

Imagine De Grup A Președintelui Wang Yong (Mijloc) Împreună Cu Câștigătorii Premiului Întâi

Mass-media precum Yuxi Daily, postul TV Yuxi și Yuxi Net au fost invitate să participe și să asiste la acest eveniment. Competiția a fost difuzată live prin intermediul platformei webcast " Viziune Hongta". Au participat la eveniment: Persoana responsabilă de la Fabrici de țigări Yuxi, Chuxiong, Dali și Zhaotong din grupul Hongta, persoana responsabilă a Departamentului Muncii de Construcție a Partidului Comunist din cadrul Ramurii Yunnan A Tutunului Din China, departamentele funcționale, departamentul de construcție al partidului comunist al fabricilor, sindicatele și sucursalele ale nivelului primar al partidului comunist din fiecare fabrică.

Poză De Grup A Liderilor Și A Concurenților

întoarcere