Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta A Prezentat În Mod Spectaculos Mai Multe Produse La Conferința Liderilor De Afaceri Din Domeniul Alimentar, Agricol H.T.

Pe 6 decembrie, după prima zăpadă, vremea orașului Zhengzhou a fost fără nori și însorită. Întregul oraș este plin de bucurie și atmosferă de bun augur. În această zi fericită, Conferința Pentru Liderii De Afaceri Din Domeniul Alimentar, Agricol H.T. a avut loc la Centrul Internațional de Expoziții din Zhengzhou. Grupul Hongta membră a ramurii Yunnan a tutunului din China, fiind o faimoasă companie de tutun din China, a fost invitată să participe la acest eveniment, alături de lideri din șase industrii, cum ar fi alcoolul, alimentele, băuturile, agricultura și ceaiul.

Locul Conferinței

La 9:30, Conferința Liderilor De Afaceri Din Domeniul Alimentar, Agricol H.T. a început la timp, și aproape 1000 de companii din industria zahărului și tutunului au participat la această expoziție. După masa conferința a ținut de asemenea adunarea generală a Conferinței Liderilor Din Domeniul Alimentar Și Agricultură H.T. Din 2018. Li Yizhong, fostul ministru al industriei și al tehnologiei informației, Liu Wei, viceguvernatorul provinciei Henan, au participat la reuniune și au ținut discursuri. Experții în industria zahărului și tutunului s-au adunat pentru a analiza viitoarele tendințe macroeconomice și ale consumului. Înainte de expoziție, Du Jianming, directorul general al Hebei Huatang Yunshang Marketing Communication Co, Ltd, a efectuat o vizită specială la zona de expoziții și schimburi de mărci din cadrul grupului Hongta.

Conferința Începe

 

La această mare conferință, Grupul Hongta a prezentat mai mult de 10 produse, inclusiv "Hongtashan (Noua Eră)", "Yuxi (Jad)" și "Yuxi (Chuxin)" etc. Aceasta este o bună oportunitate pentru Hongta să urmeze valul de dezvoltare de înaltă calitate, de a ține pasul cu vremurile, de a prezenta brandul Hongta, și de a oferi cultura Hongta. Este o practică solidă de "Desfășurarea Globală A Șapte Aderări, Cinci Conduceri, Șase Sisteme Majore Și Cinci Cercetări Strategice" propuse de biroul național.

În sala de expoziții, personalul din Hongta tocmai a terminat de aranjat produsele exponate, iar câțiva cetățeni și distribuitori entuziaști au venit deja în sala de expoziții. Personalul a salutat fiecare vizitator cu zâmbet și entuziasm, răspunzând cu răbdare tuturor întrebărilor despre produsele Grupului Hongta. Mostrele din panoul de afișare au atras atenția oamenilor, au scos telefoane mobile pentru a face fotografii pentru amintiri. Merită menționat faptul că au existat două televizoare LCD și ecrane LCD mari în zona de expoziție, care au difuzat în mod continuu videoclipuri legate de produse, pentru a promova imaginea companiei și cultura de brand în mai multe metode.

Cetățenii Și Distribuitorii Entuziaști Au Venit În Sala De Expoziții Unul După Altul.

Fotografie De Grup A Vânzătorilor Și Recepționerelor.

 

Dl. Wang, un bătrân din Zhengzhou, a venit să viziteze și a spus reporterului: "Îmi place parfumul țigaretei Hongtashan. Când eram tânăr, un pachet de Hongtashan este un simbol al statutului. După atâția ani, încă îmi mai place Hongtashan și nu le voi schimba niciodată, calitatea țigărilor Hongtashan este întotdeauna bună, gust bun". Dl. Li, care se ocupă de afaceri cu vinuri de lux din Zhengzhou, a pus de asemenea o evaluare înaltă pe Yuxi (Jade): "Calitatea ambalajului este foarte bună, este foarte potrivită pentru gustul clienților mei țintă. Sunt potrivite vândute ca și cadou personalizat. De această dată am vizitat produsele Grupului Hongta și am învățat multe. Sper că pot să am o colaborare pe termen lung cu Grupul Hongta, și să creez împreună un viitor mai bun".

 Persoana responsabilă de grupul Hongta a acceptat interviul organizatorului. El a spus: "Yuxi și Hongtashan sunt țigări naționale care au fost amintite de mai multe generații. În viitor, Grupul Hongta va folosii pe deplin avantajele materiilor prime unice "Yuxi", și continuă în a face inovație. Marca "Yuxi" a devenit marca de top a țigărilor de înaltă calitate din industria țigărilor. Marca "Hongtashan" are o istorie glorioasă. În viitor, va continua să îmbunătățească procesul de producție, materii prime, echipamente și rezerve de resurse umane, să se îmbunătățească în mod continuu, și să se străduiască să devină lider de marcă pentru țigările de vârf. Participarea la Conferința Liderilor De Afaceri Din Domeniul Alimentar, Agricol H.T. este o ocazie foarte bună de a expune și promova produsul nostru. De asemenea, trebuie promovat și un produs bun. Trebuie să muncim din ce în ce mai mult la promovare, să înțelegem această scenă minunată, să ne promovăm pe noi înșine, să lărgim brandul nostru și să iubim pe mai mulți oameni ".

Persoana Responsabilă De Expozițiile Grupului Hongta A Introdus Marca Hongta Vizitatorilor.

În cele trei zile ale Conferinței Liderilor De Afaceri Din Domeniul Alimentar, Agricol H.T. Grupul Hongta nu numai că și-a demonstrat propria marcă și cultură, dar și a interacționat și a comunicat îndeaproape cu consumatorii și oamenii de afaceri din întreaga țară. Produsele Hongta au fost pe deplin înfloritoare și aroma lor plină a umplut în acest oraș verde!

Vânzătorii Au Introdus Produsele Hongta.

întoarcere