Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta A Câștigat Titlul De "Cea De-A 11-A Unitate Națională De Excepție Al Managementului De Echipamente"

În data de 9 noiembrie, a avut loc cea de-a 11-a ediție a conferinței naționale de comemorare a unităților de excepție al managementului de echipamente. Această conferință a onorat excelentele unități și lucrători remarcabili de management al echipamentelor din diverse industrii din întreaga țară. În această întâlnire de comemorare Grupul Hongta a câștigat titlul de "Cea De-A 11-A Unitate Națională De Excepție Al Managementului De Echipamente". Yang Mingquan, directorul departamentului de tehnologie a echipamentelor din cadrul grupului, a primit titlul de "Lucrător național remarcabil al managementului echipamentelor".

Selecția unităților naționale de management a echipamentelor a fost inițiată de către Asociația De Management A Echipamentelor Din China. Scopul este acela de a arăta realizările remarcabile ale managementului echipamentelor din cadrul întreprinderii de excepție, să se demonstreze nivelul de dezvoltare a echipamentelor, promovarea conceptului avansat de servicii industriale, să se efectueze schimb de experiență în domeniul managementului avansat al echipamentelor, să se onoreze unitățile și persoanele care au contribuit în mod deosebit la managementul echipamentelor, și să mobilizeze în continuare entuziasmul și creativitatea lucrătorilor pentru echipamente din diverse industrii, și să promoveze dezvoltarea modernizării echipamentelor în China.

În ultimii ani, sub îndrumarea Monopolului Biroului de Stat pentru Tutun și a Sucursalei Yunnan A Tutunului Din China, Grupul Hongta s-a concentrat îndeaproape asupra cerințelor de management a echipamentelor lean, și a construit o filosofie de management al echipamentelor, care este baza managementului de valoare pentru a realiza "Atingerea Limitei Eficienței Producției, Optimizarea Calității Produsului, Maximizarea Eficienței Economiei"; Bazându-se pe modul de întreținere preventivă și predictivă, a fost creat un nou sistem de întreținere orientat pe obiective și cooperare între departamente, managementul valorii lean a echipamentelor, reducerea costurilor și sporirea eficienței au fost implementate cu atenție.  În același timp, în conformitate cu schimbările de politică și de piață, prin transformarea tehnologică și inovarea în management, Grupul Hongta îmbunătățește continuu securitatea și adaptabilitatea echipamentelor, pentru a se asigura că condițiile de producție și producția sunt la timp și îndeplinesc cerințele pentru dezvoltarea brandului Grupului.

Această onoare este o afirmare a activității de gestiune a echipamentelor Grupului Hongta. Grupul va considera onoarea ca o ocazie de a nu uita inima inițială și de a se reuni, pentru a clarifica mai bine ideile de management al echipamentelor, pentru a consolida în permanență inovația în managementul echipamentelor, și pentru a promova îmbunătățirea continuă a managementului echipamentelor companiei.

 

întoarcere