Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta Și Compania China Mobile Yunnan Au Semnat “Acordul Cadru Strategic De Construcție A Informatizării”

La 2 noiembrie, Hongta Tobacco (Group) Co., Ltd. și China Mobile Communications Group Yunnan Co, Ltd. au semnat “Acordul Cadru Strategic De Construcție A Informatizării” în Kunming. Au participat la ceremonia de semnare:Wang Yong, în calitate de membru al partidului comunist al ramurii Yunnan a tutunului din China, vicepreședinte, secretar al partidului comunist și director al grupului Hongta, Yang Yuwen, vice președinte al grupului Hongta, Ma Kui, în calitate de membru secretar al partidului comunist, președinte și director al Grupului China Mobile Communications Yunnan Co., Ltd., Huang Zhenwang, Wu Zhifeng, secretar al partidului comunist, Consiliu de Administrație și vicepreședinte al Grupului China Mobile Communications Yunnan Co., Ltd., persoane responsabile din departamentele relevante ale companiei China Mobile Communications Yunnan Co., Ltd..

Ma Kui, președinte al Grupului China Mobile Communications Yunnan Co., Ltd., a exprimat o viziune bună asupra acestei cooperări. El a spus: "De la înființarea Grupului Hongta, cu intenția inițială de a ’Realiza țigări de clasă mondială’, și de a se strădui să pună în aplicare Spiritul uman a voinței omului care este mai mare decât orice munte’, mărcile ’Hongtashan’ și ’Yuxi’ au fost transformate de mult timp în bine cunoscute branduri chinezești. În momentul celei de a 60-a aniversări a mărcii ’Hongtashan’, a 45-a aniversare a mărcii ’Yuxi’, semnarea acestui ’Acord’ are semnificație simbolică. Grupul Hongta și China Mobile au un grad ridicat de cooperare în ceea ce privește promovarea mărcii, responsabilitatea socială, filozofia afacerilor și viziunea de dezvoltare. In cadrul cooperării strategice viitoare, China Mobile Communications Group Yunnan Co., Ltd. va folosi în mod activ avantajele în comunicare, inclusiv tehnologia, rețeaua și serviciile etc., și va încerca cel mai bine să se integreze și să coopereze cu grupul Hongta, în diverse produse și tehnologii din industria tutunului, pentru a promova construirea ’Internetului+tutunului’, pentru a obține avantaje complementare și pentru a câștig reciproc din cooperare.“

Ma Kui, președinte a Grupului China Mobile Communications Yunnan Co., Ltd.

Wang Yong, în calitate de membru al partidului comunist al ramurii Yunnan a tutunului din China, și director al grupului Hongta, a spus: "Această cooperare reflectă pe deplin ’Cele trei conforme’: În primul rând, această cooperare este în conformitate cu dezvoltarea timpurilor. Această cooperare fiind promovată în mod activ în contextul promovării ’Internet+’ și ’a doua integrare’. Din partea Comitetului Central al Partidului și a Consiliului de Stat, de exemplu ’Made in China 2025’ este, de asemenea, un instrument real al planului ’Internet+’ pentru industria tutunului; În al doilea rând, această cooperare este conformă cu viziunea strategică. Încă de la începutul înființării, Grupul Hongta are o viziune clară asupra ’Industriei pentru a servi țara și pentru a beneficia oamenii’. De mai bine de 60 de ani, generațiile oamenilor din Hongta nu și-au schimbat voința și obiectivul de servirea a oamenilor. În zilele noastre, sub conducerea valorilor comune ’Cele două priorități’ și spiritul antreprenorial ‘Spiritul uman a voinței omului care este mai mare decât orice munte', toți oamenii din industria tutunului din grupul Hongta se străduiesc să ’Încerce cel mai bine să construiască o marcă de talie mondială’, acest lucru este, de asemenea, conform cu valorile culturale ale China Mobile, care ’Pentru beneficiul oamenilor și depun eforturi pentru îmbunătățirea continuă ’Devenind un creator de produs de calitate superioară’. Cooperarea perfectă de la viziunea strategică la conotația spirituală dintre două companii excelente este într-adevăr o combinație bună. În al treilea rând această cooperare este în conformitate cu cerința de dezvoltare. Grupului Hongta care se află în perioada de reformă structurală de aprovizionare și de transformare și modernizare de înaltă calitate. Pentru a promova în continuare dezvoltarea durabilă și sănătoasă a brandurilor ’Yuxi’ și ’Hongtashan’ și pentru a realiza întinerirea completă a întreprinderii, Hongta trebuie să creeze urgent noi creșteri și să realizeze noi descoperiri și să pună în aplicare în mod activ planul ’Internet +’ în industria tutunului, să capteze noi oportunități de îmbunătățire a consumului care este cel mai bine pentru descoperire".

Wang Yong, Președinte Al Grupului Hongta

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, Wang Yong, președintele Grupului Hongta, și directorul general Ma Kui al companiei China Mobile Communications Yunnan Co., Ltd., au semnat "Acordul Cadru Strategic De Construcție A Informatizării " între cele două părți.

Wang Yong(din dreapta față), președintele grupului Hongta și Ma Kui (din stânga față), directorul general al companiei China Mobile Communications Yunnan Co., Ltd., au semnat ”Acordul-cadru strategic de construcție a informatizării” între cele două părți.

Conform acordului, cele două părți vor integra pe deplin resursele, vor juca pe deplin avantajele industriei lor, vor aprofunda în mod adânc cooperarea strategică în domeniul promovării mărcii, al comunicării în rețeaua de calculatoare, al Internet + tutun etc., și vor stabili parteneriate strânse care să promoveze dezvoltarea afacerilor și extinderea produselor.

 

Liderii Care Au Aderat La Întâlnire Asculta Raportul În

Centrul De Gestionare A Rețelei

Profitați de dezvoltarea noii ere și cooperați unul cu celălalt. Semnarea "Acordului" este un nou punct de plecare, aduce noi speranțe, marchează un nou salt.

întoarcere