Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Comitetul Sindicatului Femeilor Muncitoare Din Cadrul Grupului Hongta A Desfășurat Activitatea "Cea Mai Frumoasă Bibliotecă De Familie" În 2018

Pe 30 octombrie, activitatea “Cea mai frumoase bibliotecă de familie” din 2018 a grupului Hongta, care a durat opt luni, a fost finalizată cu succes.

Activitățile au fost organizate de Comitetul femeilor muncitoare al sindicatelor din cadrul Grupului. 15 familii au câștigat onoarea anului 2018 "Cea mai frumoasă bibliotecă de familie", cum ar fi "Continuăm să iubim cartea" acordat familiei Zhao Mingbo din fabrica de țigări Yuxi, "Pavilionul Shiqu"acordat al familiei Shi Youjiang de la Fabrica de țigări Chuxiong, "Biblioteca cu trei sentimente" pentru familia Ma Hongying din cadrul biroului grupului ect.

Activitatea a avut loc pentru a implementa pe deplin cultivarea și practicarea valorilor fundamentale socialiste ale celui de-al 19-lea raport al Congresului Național, și popularizarea în profunzime a activităților de lectură, promovarea construirii culturii familiale pentru muncitori, și stabilirea unei familii culturale și armonioase.

În timpul activității, Comitetul femeilor muncitoare și organizațiile de femei de nivel primar al Grupului consolidează organizarea și conducerea activităților, și a combinat activitățile “Cea mai frumoasă bibliotecă de familie” cu îmbunătățirea calității angajaților de sex feminin, serviciul meritoriu, civilizația familială și organizarea activă a femeilor muncitoare pentru a participa la activități. Cultivă astfel o mulțime de familii pentru a avea un mediu bun de citit, un bun stil de citit și o bună cultură de familie cu onoarea "Cea mai frumoase bibliotecă de familie".

“Pavilionul Shiqu” al familiei Shi Youjiang de la Fabrica de Țigări Chuxiong este mic, dar există mai mult de 400 de cărți, cu categorii ca educația pentru copii, îngrijirea sănătății, îmbunătățirea casei, filozofia, economia și abilitățile profesionale. În fiecare seară după cină, Shi Youjiang și soția lui vor savura o ceașcă de ceai, împreună cu fiul lor, pentru a alege cărți preferate, pentru a citi și a studia cu atenție, întreaga familie a petrecut astfel un eveniment plăcut. În fiecare weekend, familia a vizitat adesea librăria, pentru a vedea noile cărți care tocmai a fost puse pe rafturi. Ei adesea petrec o după-amiază întreagă în librărie, apoi cumpără mai multe cărți, le duc acasă și le citesc cu atenție. De la înființarea bibliotecii familiei "Shiqu Pavilion", aceasta a adus fericirea și distracția nesfârșită a familiei Shi Youjiang, și le-a permis să facă progrese împreună în timpul studiului: eseul "De ce transpiră planta", scris de fiul lor, Shi Haolin, a câștigat premiul întâi al concursului național de inovație a studenților la nivel național; eseul "Cartea și viața" scrisă de soția sa Li Xiaolan a câștigat al doilea premiu al "Alfabetizării în ziua femeii" din 2018 a concursului grupului Hongta; eseul "Protejarea efectivă a intereselor angajaților și ajutarea grupului să se dezvolte în mod constant", "Ancheta și cercetarea asupra căii și metodei de construire a sistemului complet de supraveghere a auditului sindicatelor din provincia Yunnan" și "Călătoria pe lacul de vest" scrise Shi Youjiang, au fost selectate sau publicate în reviste de către sindicatul Grupului Hongta și Departamentul de Construcții al Partidului Comunist.

Biblioteca “Continuăm să iubim cartea” al familiei Zhao Mingbo de la fabrica de țigări Yuxi are șase rafturi care sunt pline de cărți, există mai mult de 1.300 de cărți, care includ peste 300 de cărți educaționale, peste 100 de cărți de referință, mai mult de 300 cărți de literaturi, și mai mult de 600 de cărți pentru copii. Există patru persoane în familie și tuturor le place să citească, lectura a devenit o viață de familie. Întotdeauna a spus: "Există dragoste, frumusețe și adevărată semnificație a vieții în carte, întreaga familie este plină de bucurie și armonie, folosim cărți pentru a stabili dragostea familiei". În 2014, familia lui Zhao Mingbo a fost desemnată ca familie armonioasă de către Sindicatul General al Muncii din provincia Yunnan.

"Biblioteca celor trei sentimente" a familiei Ma Hongying din cadrul oficiului Grupului. Numele a fost inspirat atunci când întreaga familie a vizitat "Biblioteca Sanwei" din Shaoxing, provincia Zhejiang. Ei au cumpărat o decorație de birou unde a fost scris "Citiți cu trei sentimente: sentimentul ochiului, mâinii și inimii". Cuplului i-a plăcut să cumpere cărți și să le citească încă de la colegiu, când au absolvit colegiul, nu au vrut să arunce cărțile și majoritatea cărților din bibliotecă sunt cumpărate și colectate din nord-est către Yunnan. O familie de patru persoane din trei generații care susține conceptul de "Citiți mai multe cărți, citiți cărți bune", "Cărțile sunt o moștenire" și care cheltuire anual mai multe de 2.000 de yuani pe cărți.

Familia este ca o celulă a societății, biblioteca de familie este un loc pentru auto-cultivare și câștig de înțelepciune. De-a lungul anilor, sindicatul muncitoresc al femeilor din cadrul sindicatului din cadrul Grupului a desfășurat o activitate de "Bibliotecă de familie" printre angajații de sex feminin, prin crearea unui mediu bun pentru citirea în familie, promovarea citirii familiale, susținerea îndrumării științifice și sănătoase, îmbunătățirea calității membrilor familiei și construirea unei familii cultivate. Stilul excelent al familiei de a "Citi cărți și a citi cărți bune" a fost transferat în familia personalului, care a promovat construcția culturii familiale pentru angajații grupului.
întoarcere