Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

A 10-A Competiție De Competențe Profesionale Precum Și Al Patrulea Concurs De Operare Și Întreținere A Echipamentelor Pentru Tutun (Separare Și Recoacere)

După o competiția intensă de 3 zile,a 10-a competiție de competențe profesionale precum și al patrulea concurs de operare și întreținere a echipamentelor pentru tutun (separare și recoacere) a grupului Hongta s-au terminat cu succes pe data de 19 octombrie. La ceremonia de închidere a concursului, Zhu Xiongwei, președintele Uniunii Sindicatelor din grupul Hongta, a anunțat decizia de premiere și a prezentat premiile concurenților. Arbitrul a dat un comentariu tehnic asupra concursului, iar supraveghetorul de calitate a citit raportul de supraveghere a calității.
În cadrul acestei competiții au participat 60 de concurenți din cele patru fabrici ale provinciei, care au lucrat la 4 procese: de recoacere, tăierea frunzei de tutun în fâșii, înfășurare și ambalare, au lucrat cu 106 echipamente. Competiția a inclus concursuri teoretice și de aptitudini de operare care s-au concentrat pe 6 tipuri de echipamente, pentru a completa teoria tehnică și abilitățile operaționale. După o competiție intensă, 6 concurenți au câștigat primul premiu, 12 au câștigat al doilea premiu, iar 18 au câștigat premiul trei. După ce au fost publicate rezultatele concursului, grupul Hongta a acordat titlul onorific de "Expert tehnic la grupul de tutun al grupului Hongta", celor care au câștigat primul și al doilea premiu al acestei competiții.
Concursul a ținut 3 zile, care este o măsură importantă pentru consolidarea construirii talentelor de înaltă calificare pentru Grup. Această competiție a mobilizat entuziasmul angajaților pentru a învăța tehnologie și abilități, pentru a îmbunătăți abilitățile profesionale și calitatea generală a angajaților din prima linie, pentru a promova spiritul muncii grele, pentru a pune o bază solidă pe termen lung pentru dezvoltarea de înaltă calitate a grupului Hongta.
întoarcere