Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta A Organizat Simpozionul "Nu Uitați Inima Originală, Trimiteți Caldura Festivalului Chongyang"Pentru Vechii Lideri

La 17 octombrie, pentru a comemora aniversarea de 40 de ani de reformă și de deschidere, grupul Hongta a organizat simpozionul "Nu uitați inima originală, trimiteți caldura festivalului Chongyang" pentru vechii lideri. Yang Yuwen, vicepreședinte al grupului Hongta, Cao Hang, secretarul comisiei disciplinare a partidului comunist Chinez al grupului Hongta, Ma Yunshen, directorul fabricii de țigări Yuxi, Hu Pei, secretarul de partid al Partidului Comunist Chinez și liderii pensionari ai grupului, cum ar fi Li Zhenguo, Zhang Penghui, She Zicheng, Gao Zhijun, Gao Canhua, Pu Xueming, Jiang Shunhua, s-au adunat pentru a sărbători Festivalul Chongyang.
Locația Simpozionului
 

În numele liderului grupului, Yang Yuwen a transmis salutările Festivalului Chongyang liderilor pensionari, a transmis spiritul discursului făcut de domnul Zhang Jianmin, directorul Biroului de Stat, la simpozionul 2018 al unităților directe ale industriei tutunului, unde a introdus principiile și politicile industriei și statutul economic al ramurii Yunnan a tutunului din China. El a introdus situația producției și de funcționare a Grupurilor din primele 3 sezoane în cele 5 aspecte: vânzările, profiturile din vânzări pentru "Yuxi", "Hongtashan", dezvoltarea de noi produsele și țigări, inventar industrial și comercial, beneficiul economic. În același timp, a vorbit despre următorul plan pentru grup. Yang Yuwen a spus liderilor pensionari să fie siguri că echipa liderului grupului se va concentra pentru o dezvoltare de înaltă calitate cerută de noua eră și va încerca să revitalizeze brandul grupului, transformând și modernizând "Cele trei bătălii de întărire" și revitalizând gloria grupului Hongta; El a dorit ca liderii pensionari să rămână sănătoși, să se preocupe și să sprijine dezvoltarea grupului, să utilizeze experiența valoroasă acumulată în termen lung pentru a contribui cu sugestii la dezvoltarea grupului.

Ma Yunshen a prezentat liderilor pensionari proiectul de transformare tehnică locală a fabricii de țigări Yuxi, transformarea și introducerea de echipamente de tip nou. Prin transformarea tehnică, se formează un sistem de organizare a producției cu aspect rezonabil, o diviziune clară a muncii și un răspuns eficient. În etapa următoare, Fabrica de Țigări Yuxi va continua să stabilească ferm conștientizarea calității și va îndeplini sarcinile de producție ale ramurii Yunnan a tutunului din China și a Grupului, atât în calitate înaltă, cât și în cantități mari.

La simpozion, liderii pensionari au invitat pe toată lumea să revizuiască istoria dificilă a înființării grupului, crearea de branduri, introducerea echipamentelor străine și înființarea "primului atelier". Liderii pensionari și-au exprimat opinia în mod liber și au furnizat numeroase opinii valoroase cu privire la dezvoltarea grupului din perspectiva îmbunătățirii calității materiilor prime, analizând cu atenție cererea și schimbările de pe piață, optimizarea managementului producției.
întoarcere