Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Grupul Hongta a Ținut Cea de-a 45-a Aniversare, a Creării Mărcii "Yuxi (jad)" și a Conferinței de Concept "Yuxi"

Din 1973 până în 2018, odată cu dezvoltarea țigărilor chinezești până în timpurile moderne, cu marca chineză de vârf de țigări -- "Yuxi", au trecut de 45 de ani. Pentru a comemora acest moment glorios, în dimineața zilei de 26 septembrie, în locul de naștere al brandului "Yuxi" - locația Yuxi, Grupul Hongta a ținut cu grandoare conferința de concept "Aroma originală, calitatea Yuxi - aniversarea a 45 de ani de la crearea conceptului de brand ’Yuxi’ (jad) ".

Locația Conferinței

  Au participat la această conferință: Li Guanglin, secretar al partidului comunist chinez, administratorul provinciei Yunnan a monopolului tutunului, și directorul general, Chen Weidong, secretar al partidului comunist chinez și director al ramurii Yunnan a tutunului din China, Xia Lihong, președintele Conferinței Consultative Politice a Poporului Chinez din orașul Yuxi, Bao Mingshun, secretar adjunct al Comitetului Municipal Yuxi, He Bin, viceprimar al orașului Yuxi, Wu Yi, membru al Comitetului Partidului Comunist Chinez, director general adjunct al ramurii Yunnan a tutunului din China, secretar al partidului comunist chinez și directorul general din Grupul Hongyun HongHe, Wang Yong, în calitate de membru al ramurii Yunnan a tutunului din China, vicepreședinte, secretar al partidului comunist și președinte al grupului Hongta, Zheng Han, președintele Beijing WP, Yang Yuwen, vice președinte al grupului Hongta, Cao Hang, secretar al comisiei disciplinare al partidului comunist Chinez al grupului Hongta, Zhu Xuecheng, vice președinte al grupului Hongta, Zhu Xiongwei, președinte al sindicatului muncii grupului Hongta, persoană responsabilă de afacerile cu tutun în 16 orașe și comune din provincia Yunnan, Dl. Chu Shijian, șeful ramurii Yunnan a Centrului de Tehnologie și a Centrului de Marketing a Tutunului din China au participat aceasta conferința.
De asemenea în cadrul acestei conferințe au participat 66 de directori de vânzări și reprezentanți de retail din 33 de provincii și regiuni din toată țara.
Wang Yong, în calitate de membru al ramurii Yunnan a tutunului din China, vicepreședinte, secretar al partidului comunist și președinte al Grupului Hongta a venit primul pe scenă pentru a da un discurs. El a reamintit emoțional că marca "Yuxi" aderă la inima originală a calității, continuă să inoveze, să descopere și  să conducă procesul glorios a țigărilor chinezești de înaltă valoare. El a spus că în urmă cu 45 de ani, predecesorii lui la Hongta cu inima originală în a "A face un pachet de țigări de talie mondială", folosind "Cele mai bune patru": cele mai bune materii prime, cel mai bun echipament, cea mai bună măiestrie, și cele mai bune talente ale companiei, și a creat brandul "Yuxi". Chiar și prin schimbările dificile din ultimii 45 de ani, marca "Yuxi" a aderat întotdeauna la inima originală "Calitatea în primul rând" bazat pe frunza de super tutun din Yuxi, "Orașul natal al frunzelor de tutun", integrează materii prime, tehnologie, măiestrie și ingeniozitate într-un tot unitar. "Yuxi" a devenit una din numeroasele și bine-cunoscutele "Mărci renumite chinezești", a devenit primul brand de țigări din industria tutunului care a vândut mai mult de un milion de cartușe. În ultimii 10 ani, brandul "Yuxi" a vândut 11,22 milioane de cartușe, cu venituri din vânzări de 564,95 miliarde RMB, generând venituri fiscale de 294,8 miliarde RMB pentru țara. În următorul pas, Hongta se va concentra pe cerințele de înaltă calitate în materie de dezvoltare ale industriei, pe inovare și schimbare, va încerca să îmbunătățească, să adere la "Concentrarea pe produs și calitate înaltă", și să depună eforturi pentru a face mai mult pentru comercianții cu amănuntul, consumatori, companii, să folosească înțelepciunea, ingeniozitatea și munca grea, continuă să adauge luciu la panoul de aur al țigaretei chinezești din ”Yuxi”.

Wang Yong, Membru Al Ramurii Yunnan A Tutunului Din China, Vicepreședinte, Secretar Al Partidului Comunist Și Președinte Al Grupului Hongta

Dezvoltarea brandului "Yuxi" este inseparabilă de sprijinul puternic al guvernului orașului Yuxi. Brandul "Yuxi", în cei 45 de ani de dezvoltare, a contribuit, de asemenea, la dezvoltarea economică a orașului Yuxi și la industria tutunului din China. Prin urmare, Bao Mingshun, secretar adjunct al Comitetului Municipal Yuxi, a declarat în discursul său că Yuxi a devenit un "Orașul natal al frunzelor de tutun din China", cu ale sale "Cele două țigări". Acest sol fertil a cultivat bine-cunoscutul brand Hongta și a devenit “port-avion” pentru economia orașului Yuxi. Grupul Hongta, dintr-o fabrica mică necunoscută, a devenit o moștenire și un pilon al dezvoltării economice a orașului Yuxi. Mediul ecologic bun și marca renumită Hongta au devenit cele mai frumoase cărți de vizită, și cele mai atractive semne de aur pentru orașul Yuxi. Comitetul Municipal Yuxi va continua să acorde mai multă atenție și sprijin pentru "Cele două țigări", va consolida și va spori poziția "Orașul natal al frunzelor de tutun din China", și va sprijini pe deplin brandul Hongta pentru a obține o dezvoltare nouă și mai mare.

Bao Mingshun, Secretar Adjunct Al Comitetului Municipal Yuxi

Li Guanglin, secretar al partidului comunist chinez, administratorul provinciei Yunnan a monopolului tutunului, și directorul general, a spus în discursul său că "Yuxi", ca reprezentant al țigărilor chinezești, este cu adevărat una dintre cele mai aromate țigări chinezești, a acumulat un patrimoniu istoric și cultural profund, reflectă tehnologia profundă a țigărilor chinezești, de aceea marca  "Yuxi" și "Hongtashan" este atât de populară. Yunnan este o provincie cu "Cele două țigări". Este o zonă importantă pentru producerea de tutun de înaltă calitate. Este de asemenea, provincia cu cel mai mare număr de branduri de țigări bine-cunoscute, și cea mai mare industrie a tutunului din China. Țigările din Yunnan joacă un rol important pentru dezvoltarea industriei de tutun, pentru dezvoltarea economică și socială a provinciei Yunnan. Mediul de afaceri cu tutun din provincie va sprijini pe deplin inovația și dezvoltarea grupului Hongta, va continua să sporească oferta de materii prime de înaltă calitate pentru "Yuxi" și "Hongtashan", și va oferi o piață provincială mai bună, va încerca să promoveze dezvoltarea "Yuxi" și "Hongtashan".

Li Guanglin, Secretar Al Partidului Comunist Chinez , Administratorul Provinciei Yunnan A Monopolului Tutunului, Și Director General

Chen Weidong, secretar al partidului comunist chinez de la administrația monopolului tutunului Yunnan și director al ramurii Yunnan a tutunului din China, în numele ramurii Yunnan a tutunului din China, a ținut un discurs. El a spus cu ocazia aniversării celei de-a 40-a aniversări a reformei și deschiderii, ramura Yunnan a tutunului din China și grupul Hongta au sărbătorit aniversarea a 60 de ani de la crearea mărcii “Hongtashan” și a 45-a aniversare a creării ramurii “Yuxi”. Acesta este un eveniment important în istoria dezvoltării ramurii Yunnan a tutunului din China și a grupului Hongta, o ocazie majoră pentru oamenii din industria tutunului din Yunnan. Aceasta înseamnă că istoria reformei și dezvoltării grupului Hongta este o miniatură și o reprezentare tipică al reformei și dezvoltării a tutunului din China și a ramurii Yunnan. Printre ei, "Yuxi", ca reprezentant al brandurilor high-end de țigări chineze, a adus contribuții remarcabile la dezvoltarea economică si socială locală a zonei Yunnan și a industriei tutunului din China, și a furnizat de asemenea multe țigări de înaltă calitate pentru consumatori. În timp ce am fost martorii gloriei grupului Hongta, am asistat la spiritul antreprenorial al muncii grele, dedicare altruistă, am fost martori la spiritele inovatoare care îndrăznesc să fie primele, să urce și să înainteze, am fost martorii spiritului de muncă grea pentru a se întrece pe sine și a urca cu curaj pe vârf, niciodată renunțarea, mărturia spiritului calității care este totul, urmărirea perfecțiunii, aderarea la inima originară, mărturia spiritului uman a ovinei omului care este mai mare decât orice munte și orientată spre consumator.

Chen Weidong, Secretar Al Partidului Comunist Chinez De La Administrația Monopolului Tutunului Yunnan Și Director Al Ramurii Yunnan A Tutunului Din China

Chen Weidong a subliniat că grupul Hongta a desenat un vis mare, a deschis o nouă eră de mare cauză, a clarificat obiectivele de dezvoltare, a schimbat conceptele de dezvoltare, a inovat modele de dezvoltare, a îmbunătăți calitatea dezvoltării. Pentru a face noi descoperiri în brand, trebuie să ne concentrăm asupra strategiei de brand "Rafinați Yuxi, întăriți Hongta", optimizați aspectul mărcii, îmbunătățiți structura mărcii, creșteți valoarea mărcii, reînvigorați brandul și recreați gloria de marcă. Trebuie să continuăm să menținem intenția inițială de a face "Bune țigări cu inimă deplină". Pe drumul de a conduce dezvoltarea țigărilor chinezești, vom continua să păstrăm buna tradiție și să facem inovații, pentru a face "Țigările naționale bune" să dureze pentru totdeauna.
Industria de tutun, compania și comerciantul cu amănuntul cooperează și se dezvoltă împreună, astfel încât astăzi au creat brandul fructuos "Yuxi". Zhou Hong, comerciantă cu amănuntul din provincia Hebei, cu mulți ani de experiență în conducerea unui magazin de tutun, după cum a spus în discursul său, sentimentul ei profund poate fi rezumat în două părți: În primul rând, succesul său este inseparabil față de industria tutunului și a companiei, în special managerul clienților de la compania de tutun, iar personalul de marketing din industria tutunului oferă ajutor și îndrumare; În al doilea rând este că a cultiva un brand bun este o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru magazinele de tutun.

 

Reprezentantul Comercianților Cu Amănuntul De Țigări Zhou Hong

A Ținut Un Discurs

 

La conferința de presă, domnul Chu Shijian a folosit video pentru a prezenta marca "Yuxi". El a spus că principalul motiv pentru care brandul "Yuxi" este atât de popular pe piață este materiile prime de calitate superioară. Acum condițiile noastre sunt mai bune. Avem multe rezerve de tutun, multe baze de plantare, o calitate bună a frunzelor de tutun. Atâta timp cât toți oamenii lucrează împreună, va exista o dezvoltare foarte bună și rapidă.

Dr. Miu Mingming, pionierul pentru reducerea efectelor nocive și a gudronului în industria tutunului, directorul adjunct al ramurii Yunnan al Centrului de tehnologii al tutunului din China a lansat "Conferința de calitate Yuxi". La conferință, a decodat complet calitatea "Yuxi" din aspecte de origine, materii prime, tehnologie și proces, a explicat ideea de bază a aromei originale, calitatea Yuxi.

În captivitatea muzicii, lideri precum Li Guanglin, Chen Weidong, Bao Mingshun, Wang Yong și alții, împreună cu reprezentanții managementului de clienți și a comercianților cu amănuntul, au ajuns pe scena pentru a dezvălui misterul voalului misterios al celei de-a 45-a ediții anuale a mărcii Yuxi. Atmosfera a atins punctul culminant.

Descoperirea Misterului Misteriosului Voal Al Ediției 45 A Aniversării Mărcii Yuxi

La finalul evenimentului, liderii au acordat trofee ” Stea de cultivare a mărcii Yuxi” la 66 de reprezentanților managementului clienților și reprezentanților comercianților cu amănuntul din 33 de regiuni, orașe și provincii. Vă mulțumim pentru sprijinul și dragostea îndelungată pentru brandul "Yuxi".

Li Guanglin, administratorul provinciei Yunnan a monopolului tutunului, secretar al partidului comunist chinez și directorul general, precum și alți membri ai întreprinderilor industriale și comerciale a tutunului din Yunnan a acordat trofee ” Stea de cultivare a mărcii Yuxi” reprezentanților managementului clienților și reprezentanților comercianților cu amănuntul.

Chen Weidong, secretar al partidului comunist chinez de la administrația monopolului tutunului Yunnan și director al ramurii Yunnan a tutunului din China a acordat trofee "Stea de cultivare a mărcii Yuxi" la reprezentanților managementului clienților și reprezentanților comercianților cu amănuntul.

Wang Yong, membru al ramurii Yunnan a tutunului din China, vicepreședinte, secretar al partidului comunist și președinte al grupului Hongta, a acordat trofee "Stea de cultivare a mărcii Yuxi" reprezentanților managementului clienților și reprezentanților comercianților cu amănuntul.

 

Imagine De Grup A Liderilor, Reprezentanților Managementului Clienților

Și A Comercianților Cu Amănuntul

Am invitat în mod special pe doamna Yang Hua, directorul cercetării și înțelegerii consumatorilor, cercetarea tutunului din Nielsen, pentru a ne transmite un discurs cheie cu privire la "Calitatea Vieții Și Trenduri De Consum".

Doamna Yang Hua a ținut un discurs cheie despre "Calitatea Vieții Și Trenduri De Consum"

Este raportat că, cu ocazia celei de-a 45-a aniversări a înființării brandului, conceptul de brand "Yuxi" s-a lansat un produs important - "Yuxi (Jad)", care este prima țigară cu tehnologie aromatizată microbiană din lume, rezultat al cooperării transfrontaliere dintre ramura Yunnan a tutunului din China și Beijing WP. Prin lipsa combustiei cu oxigen, a acțiunii amino, a unei adsorbții, acest produs combină tehnologia microbiană cu detaliile minunate într-un singur design; Design inovator de 88 mm, dimensiuni reduse, tija filtrată goală, bio-particule marine funcționale exclusive care conțin hârtie de țigară.  Acesta aduce un miros dulce și parfumat unic la simțul mirosului; Frunzele de tutun fermentate de calitate superioară sunt selectate prin 83 de procedee manuale, conservate în butoaie de stejar timp de trei ani, sunt adăugate particule ecologice de cordyceps, șofran, filtrare și adsorbție a polizaharidelor din plante, purificare fizică a polizaharidelor marine. Acest produs are efecte farmacologice ușoare asupra sănătății. Parfumul țigaretei este la fel de proaspăt ca bambusul, iar gustul este cald, la fel ca și jadul. Aduce un sentiment mai confortabil și sigur pentru consumatorii de vârf, creând o nouă eră a țigărarilor chinezești de vârf.
"Yuxi", a trecut de-a lungul timpului, de la gură la gură, și de la mână în mână, a atins nivelul aromei originale și a calității care este totul. Cu timpul, pas cu pas, Yuxi a finalizat formarea mărcii și și-a actualizat valoarea. Marca "Yuxi" va lua aniversarea a 45 de ani ca un nou punct de plecare și va deschide o nouă călătorie de dezvoltare de înaltă calitate în noua eră.

Noul produs - “Yuxi (jad)”

întoarcere