Despre Hongta

Hongta prezentare Mică prezentare a Gruplui Hongta

Crearea unei mărci mondiale lder - acesta este jurământul de inspiraţie şi scopul străduinţei Grupului Hongta (ținta pentru care se luptă Hongta).
S.R.L. (Grup) Hongta de tutun a fost înf...

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Epoca de aur   Predecesorul Fabricii de ţigări de la Yuxi este Fabrica de Uscare (Refrig...

  Predecesorul Fabricii de ţigări de la Yuxi este Fabrica de Uscare (Refrigere) a Foilor de Tutun de la Yuxi. Înființarea ei s-a bucurat de excelentele resurse ale „Orașului (Casei) Tutunului Yun (din Yunnan)” din Yuxi.  Putem doar să spunem că echipamentele, tehnologiile şi produsele de atunci erau destul de primitive.  Muncitorii din poză se află în procesul de uscare (refrigere, coacere) a tutunului pe stâlp (băț) – aceasta este o tehnologie tradiţională de a uscare (refrigere) a foilor de tutun. Această poza este foarte veche, de aceea şi tehnologia de a uscare (refirgere) pe stâlp este demodată, cu toate acestea  entuziasmul şi insistenţa muncitorilor ne molipseşte ca şi înainte. (oferită de Bai Yunkun, comentariu  scris de Cui Xiangming)

Câteva echipe de jucători de baschet din diferite perioade De mai mulţi ani, activitățile privind jocurile de baschet la Fabrica de ...

De mai mulţi ani, activitățile privind jocurile de baschet la Fabrica de ţigări de la Yuxi s-au desfăşurat în mod spontan și impresionant. În aceste fotografii vedem echipele de jucători baschet în diferite perioade de timp. În fotografia de sus, în dreapta, fiecare membru al echipei ţine în mână câte o „carte roşie preţioasă”, aici putem distinge clar amprenta lăsată de timp. În fotografia de jos, în stânga, jucătorii sunt în costume sportivespeciale pentru jocurile de baschet, ei îmbracă aceste costume sportive doar în timpul meciului, după terminarea meciului i le returnează .  Fiind demni de titlu de maieştri în sport, fiecare jucător este plin de tinereţe şi vigoare. (articol selectat)

 

 

(Noi) Suntem campioni În anii 80 ai secolului trecut, n-au fost multe echipe care să zguduie lume...

În anii 80 ai secolului trecut, n-au fost multe echipe care să zguduie lumea şi să domine terenul verde, dar echipa de fotbal a Fabricii de ţigări de la Yuxi a fost nemaipomenită.  În timpul ediției a 7-a a jocurilor sportive din provincie, echipa Yuxi a luptat cu vitejie, chiar pe ploaie torenţială, şi în final a câştigat meciul. După meci fotbaliştii, cu mari emoţii, au făcut ca amintire această poză preţioasă în studioul foto. Erau murdari de noroi şi apă, dar zâmbeau fericiţi de victorie, anume din această cauză aceste fotografii nu sunt doar istorice, ci şi veşnice. (oferită de Wu Junxu, scris de Tian Ping)

Poză în culori din 1961   Metoda de a colora cu vopsea fotografia alb-negru era o metodă des întâl...

  Metoda de a colora cu vopsea fotografia alb-negru era o metodă des întâlnită până la apariţia pozelor în culori. Aceasta se consideră a fi o muncă fină. Culorile cu anii nu se şterg, ele se menţin permanent mai luminoase ca niciodată . AU existat întotdeauna oameni care iubesc frumosul, chiar și timpurile dificile nu au fost o excepție, acest fapt se reflectă și în omul care posedă (păstrează, deține) această fotografie și care care apreciază mult valoarea onorii colectivului. (oferită de Dou Wei, scris de Huang Hai)