Despre Hongta

Responsabilitatea socială

 
Plantațiile de materii prime Laborator

Grupul Brand

Fabrica de Țigări a grupului Hongta de la Yuxi

Fabrica de Ţigări de la Yuxi a grupului Hongta s-a înfiinţat în 1956. În 1959 primul pachet de Hongtashan a văzut lumina tiparului. În septembrie 1995 s-a înfiinţat S.R.L. (Grup) Hongta de Tutun de la Yuxi pe baza Fabricii de Ţigări de la Yuxi. În decembrie 2005 S.R.L. (Grup) Hongta de Tutun de la Yuxi şi-a shimbat numele în S.R.L (Grup) Hongta de Tutun. În iunie 2007, conform cerinţelor departamentului naţional de construcţie de a construi cele patru centre şi oranizarea grupului, grupul Hongta a înfiinţat centrul de producere, servind ca loc de producere şi fiind principalul responsabil de producere şi Fabrica de Ţigări de la Yuxi şi-a reînceput producerea. Fabrica de Ţigări de la Yuxi care a fost o organizaţie relativ încoerentă în trecut, acum funcţionînd pe baza sistemului nou, a devenit o fabrică de producere a ţigărilor de tip închis care are o producere organizată, o calitate tehnologică, un consum mic de energie, o siguranţă şi o stabilitate, construcţia echipei şi alte funcţii fundamentale. Asumîndu-şi răspunderea pentru  producerea mărcilor principale de ţigări de o calitate bună ale grupului Hongta, producţia anulă a fabricii este de peste 1.8 milioane de cutii. Aceasta este cea mai mare fabrică a grupului Hongta.

Fabrica de Ţigări de la Yuxi are diferite echipamente pentru rularea ţigarilor, producerea firurilor de tutun foi, dilatarea şi refrigerea lor, deasemenea are două linii de producere a firurilor cu randament de 12 tone pe oră şi două linii de producere a firurilor cu randament de 5 tone pe oră, maşină pentru rularea ţigărilor PROTOS2-2 din Germania care în prezent este cea mai avansată maşină din lume şi produce 16000 de ţigări pe minută, maşină pentru ambalaj GD-H1000 din Italia care ambalează 800 de pachete de ţigări pe minută şi sistem avansat de autologistică. Aici se adună aproape toate tehnologiile avansate din lume şi se produc aproximativ 10000 de cutii de ţigări pe zi. Fabrica de Ţigări de la Yuxi preia 2 metode separate, și anume conceptul de preluare precisă şi producere moale, îmbunătăţesşte continuu procesul tehnic şi tehnologia de producere. Fabrica de Ţigări de la Yuxi a făcut multe exploatări şi inovaţii avantajoase în tehnologia chineză specială de producere a ţigărilor.

Ca să corespundă cerinţei de „organizare a producerii conform cererii cliienţilor”, stabilind un scop în baza indicilor avansaţi din industrie, Fabrica de Ţigări de la Yuxi a îmbunătăţit asigurarea cu surse, a transformat modul de dezvoltare şi a promovat „administrarea departamentului”, „sistemul răspunderilor de agregate”, „administrarea standard a proceselor”, „administrarea separată a producerii de mărci”, „producerea specială a produselor distinse”, „mecanismul pieţei interne” şi alte moduri avansate de administrare care corespund realităţii  întreprinderii de producere a ţigărilor. În acelaşi timp, luând „modul sistemului administrativ al fabricii” drept platformă de implementare a ideii administrative, s-a format procesul principal al administrării „fabrică digitală – producere precisă – rezultat remarcabil – administrare culturală” prin aranjarea lanţului de valoare a fabricii şi a lanţului de administrare. Astfel s-a stabilit linia dezvoltării şi s-a consolidat capacitatea complexă competitivă a Fabricii de Ţigări de la Yuxi.

În situaţia nouă, tutunul chinez, intrând în epoca de competiţie a mărcilor, susţinând scopul strategic de „a creea prin efort marca conducătoare în lume” a grupului Hongta, pe baza relaţiilor logistice interne „strategia decide cultură, cultura stimulează gândirea, gândirea conduce aplicarea” şi prin ridicarea comună a persoanei şi a sistemului, Fabrica de Ţigări de la Yuxi va stabili priorităţile, va elabora regulamente, va liberaliza informaţii, va monitoriza strict şi va verifica suplimentar, va consolida administraţia de bază şi promova un mod sigur de producere pentru ridicarea capacităţii de executare, fabricare şi armonie, va crea continuu avantaje pentru conducerea  Fabricii de Ţigări de la Yuxi în toate domeniile modului de administrare,  pentru mecanismul de aplicare, pentru indicile producerii şi fabricarea produselor pentru a obţine  un rezultat remarcabil şi pentru a construi o fabrică fruntaşă de Ţigări de rang I în industria tutunului.

întoarcere